Garmin Forerunner 620 - rok po premierze

marek84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
Kontakt:

Nieprzeczytany post

romanlo pisze:Przeanalizowałem większość tematów o pulsometrach i nasuwa mi się jeden wniosek. Wszędzie jest chwalony i polecany garmin 310XT. A z racji że ma swoje lata to bym go osobiście nie kupował. Jeśli nie jest ci na gwałt potrzebny pulsometr ( do tej pory trenowałeś bez to możesz jeszcze odłożyć zakup a kasę lepiej zatrzymać). Sam bym kupił jakiś fajny pulsometr ale obecnie na rynku nie ma takiego co by spełnił moje oczekiwania, no chyba że dla kogoś wydatek 2k zł to nie problem. Dlatego cierpliwie poczekam nawet rok/ dwa na następcę słynnego garmina 310 XT. A jak następcy nie będzie to wyjdzie w tym czasie coś w rozsądnej cenie albo ceny obecnych modeli spadną i wtedy wrócę do zakupu. Na dziś wystarczy mi endomondo....
Jest już następca 310xt -> 910xt.

Ale w ogóle nie rozumiem podejścia: 310xt sprawdzony sprzęt, tydzień temu kupiłem nówkę z paskiem HRM3 za 750pln. Ile i na co czekać? Przecież dobry sprzęt z paskiem HRM, działającym GPS-em i bezawaryjny nie będzie raczej nigdy kosztował 400 złotych... Czekać rok-dwa aż 100 złotych stanieje? A jak wycofają z oferty i 910xt będą najtańsze po 1100 z paskiem (albo 900) to co? Znów czekać?
biegam ultra i w górach :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ