mihumor pisze:Nie obśmiewam butów z małą amortyzacja ni śródstopia jeno tego typu postawę jaką prezentujesz- to ty stawiasz się w wyższej pozycji ostentacyjnie odrzucając proponowane "żelazka", proponowane ci NB 890 V4 ważą jeno 240 g , ważą mniej więcej tyle co wiele startówek. Chcesz buty z małym dropem to Kinvary Ci proponuję, nie wiem czy 4mm dropu to nie żelazka już jednak bo ważą niewiele mniej niż proponowane Ci żelazka. Nike Zoom Streak 5 też są bardzo dobre.
nie traktuj innych swoja miarą, napisałem, ze nie biegałbym w tych butach na treningach - bo mają dla mnie za dużą amortyzacje.
Skoro trenuję w 4.0, to na start potrzebuje czegoś jeszcze bardziej lajtowego. I nie wynika to z mody tylko z tego, ze tak mi wygodniej (4.0 używam od ponad roku, wcześniej V3 teraz Flyknit).
nie wiem, co jest w tym złego, nikogo w tym poście nie obrażałem, nic nie sugerowałem - w przeciwieństwie do Twoich "wycieczek".
Wyraźnie prosiłem na początku tego tematu, zeby podawać swoje typy, a robić filozoficzne wywody na temat "po co Ci dobre buty".
Piszesz Kinvary - fajnie, wreszcie dochodzimy do merytoryki - ale pozwolisz, ze poczekam jak jeszcze inni się wypowiedzą.
Moze podadzą inne typy, jeżeli po Twoich obśmiewczych wypowiedziach jeszcze ktokolwiek będzie miał na to ochotę czy śmiałość.