ADIDAS GLIDE ZENLIKE - tunning
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
- Życiówka w maratonie: brak
o kurna, walonki adidasa!!! Moje nowe marzenie obuwnicze.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Taaa, a kałacha (na przedmiotowym zdjęciu polewoj) dają w gratisierobbur pisze:o kurna, walonki adidasa!!! Moje nowe marzenie obuwnicze.

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
Na własne oczy widziałem żula z psiakiem który miał ubranko zimowe firmy adidas uszyte ze starego dresu.
Logo wyeksponowane było elegancko na grzbieciku. Pełna kultura
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Pulchniak, jaki czaaad!
I nie zrobiłeś zdjęcia?!
Walonki też bardzo ładne, aczkolwiek ponieważ widziałam kaloszki i kowbojki adidasa, to już takiego wrażenia nie robią

Walonki też bardzo ładne, aczkolwiek ponieważ widziałam kaloszki i kowbojki adidasa, to już takiego wrażenia nie robią

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
Tak byłem zaszokowany że nie pomyślałem.
Dla psiny kochanej to co najlepsze :uuusmiech:
Dla psiny kochanej to co najlepsze :uuusmiech:
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
Ale chodzi o takie ubranko dla psiaka? Czy dla żula?pulchniak pisze:Na własne oczy widziałem żula z psiakiem który miał ubranko zimowe firmy adidas uszyte ze starego dresu.
Pierwsze testy Adidasów Zenlike za sobą. Dystans niewielki, bo wychodzę z kontuzji, ale zdanie można sobie wyrobić.
Dzieło to odziedziczyło wszystkie plusy i minusy podobnych konstrukcji, a więc:
Plusy:
- wygoda
- elastyczność
- achillesy je lubią
- bardzo przyjemne czucie podłoża
- bliskość podłoża - do tej pory nie rozumiałem za bardzo ani tego ani poprzedniego punktu
- lekki. Nie mam takiej czułem wagi więc nie powiem ile ważą, ale są odczuwalnie lekkie.
- przewiewność - odziedziczona po oryginale
Minusy:
- przyczepność - miałem do pokonania kawałek leśnego podbiegu, glina akurat lekko wilgotna. Niespodzianki nie było, w końcu to but bez bieżnika. Na mokrym, błotnistym trzeba uważać.
- hmm, nic mi do głowy poza powyższym nie przychodzi
Bardzo fajne buty na suchą pogodę, na asfalt, żużlówki, polne oraz leśne drogi. Największą jednak dla mnie rekomendacją jest to, że nóg mi nie urwały, bo pozwalały pracować nodze tak jak chciała, akceptując jej wady, pronację, supinację i wszystkie inne usterki razem wzięte.
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
Fajnie że Ci wyszły te butki.
Ciekawe kiedy odwarze się obcinać buty?
A to ubranko było dla psa.
Ciekawe kiedy odwarze się obcinać buty?
A to ubranko było dla psa.
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
Najlepiej jak się zużyją. Nie będzie szkoda. Przypomniało mi się, że gdzieś w garażu mam jeszcze dwie pary starych biegowych butów (adidas duramo i lidlowe crivity), które od jakiegoś czasu służą jako buty do łopaty. Może te duramo przywrócę jeszcze do biegania? Nie mają tego całego "formotion" bo to najprostszy biegowy but adidasa.pulchniak pisze: Ciekawe kiedy odwarze się obcinać buty?