Duża amortyzacja 100kg+

Awatar użytkownika
Iwan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

sawalas pisze:
Iwan pisze: Po pierwsze grzeczniej do starszych (np. stażem na forum).
I bez zbędnej "napinki"... kolego sawalas, bo nie w tym rzecz.
Tak, jasne, starsi stażem mogą mieć w dupie opinie innych, zbiegali 5 par butów i dalej ich racja jest najmojsza. Ponownie gratuluje argumentów.
Dziękuję.
Ty chyba jesteś "pechowy"? Pamiętasz swoją przygodę z Asics Stratus 4? Sprzedane po 10 km…
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... 76#p328376

W ciągu pół roku już drugie buty źle sobie dobrałeś, a udzielasz rad innym... :hejhej:
Może więcej pokory?
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
PKO
sawalas
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Iwan pisze:
sawalas pisze:
Iwan pisze: Po pierwsze grzeczniej do starszych (np. stażem na forum).
I bez zbędnej "napinki"... kolego sawalas, bo nie w tym rzecz.
Tak, jasne, starsi stażem mogą mieć w dupie opinie innych, zbiegali 5 par butów i dalej ich racja jest najmojsza. Ponownie gratuluje argumentów.
Dziękuję.
Ty chyba jesteś "pechowy"? Pamiętasz swoją przygodę z Asics Stratus 4? Sprzedane po 10 km…
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... 76#p328376

W ciągu pół roku już drugie buty źle sobie dobrałeś, a udzielasz rad innym... :hejhej:
Może więcej pokory?
Mam również inne nike, saucony, salomony ktore są świetne i dobre dobrane. Właśnie poprzez forum, dyskusje, konsultacje zdobywa się doświadczenie.

Starasz się uratować imię ale mało inteligentnie. Nie udzielałem rad w poście o pegasusach, napisałem co mnie spotkało. Ale ale, my tutaj nie mówimy o mnie, tylko o twoim zachowaniu. A właściwie o jego braku.
joggi
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

:hahaha: Doradźcie bokserowi buty!
Awatar użytkownika
Iwan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

sawalas pisze: Właśnie poprzez forum, dyskusje, konsultacje zdobywa się doświadczenie.
Posłuchaj ... Doświadczenie zdobywa się biegając, a nie przed kompem. Jak już powiedziałem Twoje doświadczenie jest nikłe. Biegasz zaledwie od wiosny. Od tego czasu przynajmniej dwukrotnie źle dobrałeś sobie buty mimo, że 90% Twoich postów pochodzi z działu "BUTY". Tyle dała Ci "komputerowa wiedza". Więc się nie unoś. Pobiegasz trochę dłużej, zaliczysz swoją pierwszą zimę w terenie to pogadamy. Dlatego daruję sobie dalszą polemikę z Tobą.
sawalas pisze: Ale ale, my tutaj nie mówimy o mnie, tylko o twoim zachowaniu. A właściwie o jego braku.
Nie kolego. My tu rozmawiamy o butach, a ty Ciągle brniesz w sprzeczkę. Mimo, że nie masz podstaw. Nie napisałem nic co mogło by Cię obrazić. Takie są fakty. Więc wyluzuj trochę.
joggi pisze::hahaha: Doradźcie bokserowi buty!
:hej:
Doradziłem stronę wcześniej.
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ