Komentarz do artykułu Nadbiega Fenix 2 od Garmina - będzie hit?
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki, trza będzie zadzwonić chociaż pamiętam jeszcze z czasów 310XT, że dodzwonienie się do nich było tzw. "mission impossible" i koniec końców kończyło się na kontakcie mailowym ale wtedy odpowiadali góra po dwóch dniach 

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
Teraz mają masę maili
, sezon urlopowy, ja czekałem na odp. Ponad tydzień. 

- fascik
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Mam nadzieję, że i ja będę miał to szczęściejaroslavo pisze:na model 3N i nie zanotowałem żadnych problemów. Wreszcie moja maszyna działa stabilnie i mogę się nią cieszyć.

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Jesli tak faktycznie jest to na miejscu wszystkich ze starszymi egz. i problemami reklamowalbym z rzadaniem o wymiane.jaroslavo pisze:Jestem tydzień po wymianie na model 3N i nie zanotowałem żadnych problemów. Wreszcie moja maszyna działa stabilnie i mogę się nią cieszyć.
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
idzie jesień - liście spadająfascik pisze:Mam nadzieję, że i ja będę miał to szczęściejaroslavo pisze:na model 3N i nie zanotowałem żadnych problemów. Wreszcie moja maszyna działa stabilnie i mogę się nią cieszyć.

- fascik
- Stary Wyga
Matka mi czasem mówiła - "Głupi żeś chłopie"jedz_budyn pisze:idzie jesień - liście spadająfascik pisze:Mam nadzieję, że i ja będę miał to szczęściejaroslavo pisze:na model 3N i nie zanotowałem żadnych problemów. Wreszcie moja maszyna działa stabilnie i mogę się nią cieszyć.musi być dobrze

Mam nadzieję, że tym razem nie ma racji ;D
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
Wczoraj przebieglem ta trasę niecałe 6Kz kolegą który ma 610. Miasteczko i gesty las. Różnica 4m w odległości mimo ze mi na ekranie pokazywało między 10 a 25m dokładnosci a na 610 między 5 a 10.
Slad drogi tez do przyjęcia. Niesyety tempo chwile bardzo skacze i bez footpoda ciężko.
Slad drogi tez do przyjęcia. Niesyety tempo chwile bardzo skacze i bez footpoda ciężko.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
- bumbo
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 40min
Mam prośbę - przymierzam sie do zakupu footpoda - ale nigdzie nie mogę doczytać jak to działa. Czy tempo chwilowe jest wtedy brane z poda? A ślad rysowany jest z GPSu? Proszę niech wypowie sie ktoś kto używa.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
no przecież temat footpoda był dopiero co przerabiany, sam zresztą brałeś w tej krótkiej dyskusji udział.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- MikeSpy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46
- Życiówka w maratonie: 4
Tak, mozna ustawic tak aby tempo chwilowe bylo z footpoda a slad z gps. Mozna tez ustawic aby tempo bylo z gps, ale i tak kadencja bedzie zapisana.
If you going to face a real challenge it has to be a real challenge. You can't accomplish anything, without the possibility of failure.
- bumbo
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 40min
Tak wiem ze temat footpoda był poruszany, ale zdania były podzielone. Ktoś napisał ze jeżeli footpod jest używany to ślad nie jest rysowany. Czyli rozumiem ze na 100% będzie tempo z poda i ślad z GPSa?
- Bacio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:09
- Życiówka w maratonie: 5:12:13
Jak F2 szuka FootPada, który został w domu, to nawet kliknięcie "nie szukaj" nie pomaga i tempa nie ma. FP trzeba wyłączać w menu. Tak to u mnie wyglądało...
1. Tu trochę o biegomarszowaniu... www.biegomarsz.pl
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Pany, ostatnio odkryłem fajną mapkę do tworzenia tras w górach...
http://mapa-turystyczna.pl/
fajna w obsłudze, bije na głowę http://www.szlaki.net.pl/ z którego korzystali nasi przodkowie żyjący w jaskiniach
Tworzymy trasę, widzimy przewyższenia, kilometry, czas itd, można wydrukowac i mozna zrzucić plik .GPX który za pomocą Basecamp wrzucamy do zegarka jako trasę.
W weekend testowałem i jest super. POLECAM!
http://mapa-turystyczna.pl/
fajna w obsłudze, bije na głowę http://www.szlaki.net.pl/ z którego korzystali nasi przodkowie żyjący w jaskiniach

Tworzymy trasę, widzimy przewyższenia, kilometry, czas itd, można wydrukowac i mozna zrzucić plik .GPX który za pomocą Basecamp wrzucamy do zegarka jako trasę.
W weekend testowałem i jest super. POLECAM!
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
pic na wodę, fotomontaż
w ubiegłym tygodniu hasaliśmy z żoną po bieszdzadach i czasy przejść z podanej przez Ciebie strony +/- pokrywają się z czasami podanymi na oznakowaniu szlaków... czyli są kompletnie od czapy 
poza tym po kiego wyznaczać sobie trasę po szlakach? z własnego doświadczenia wiem, że szlaki górskie są naprawdę nieźle oznaczone więć pobłądzić na nich nie sposób
sama strona jednak jest spoko tylko jak dla mnie kompletnie nieprzydatna

poza tym po kiego wyznaczać sobie trasę po szlakach? z własnego doświadczenia wiem, że szlaki górskie są naprawdę nieźle oznaczone więć pobłądzić na nich nie sposób

sama strona jednak jest spoko tylko jak dla mnie kompletnie nieprzydatna