No ale chyba lepiej poznać opinie niezależne bo nie wierzę aby można było będąc ambasadorem mówić coś złego

Raff, a za ile one w sklepie GO Sport? Taniej/drożej niż w Adidasie?raff_pl pisze:Korzystajac z okazji pomacalem i przymierzylem Boosty w Go Sporcie. Pomijam fakt ze wszystko dookola obklejone Adidasem, pseudoprofesjonalny host probuje mi na sile opowiadac farmazony o tym, ze startowo biega sie ze srodstopia a rekreacyjnie z piety, wiec ten boost jest super, markieting jest markieting... Sam material podeszwy faktycznie ciekawy, przy moich 80 kg dalo sie poczuc amortyzacje przy skoku na piety. Druga sprawa to ilosc tego materialu - pod pieta jest tyle, ze zasadniczo jakby wyciac dziure to bylby garaz dla kompakta, zdziebko przerazajace. Gora jak elastyczna skarpetka, scisle przylega, ladnie trzyma, bez jakiegos szczegolnego zarzutu ale i bez jakiegos szczegolnego zachwytu. W zestawieniu z cena... hmmm, nie ma mowy. Nawet fakt ze moglbym je sobie zrefundowac nie sklania mnie do zakupu. Podsumowujac mam wrazenie ze wiecej w tym bucie marketingu niz faktycznych korzysci, cena w dol, material do innych butow, moze cos sie z tego wybierze.
A...kupiłem je sobie. Ciekawośc zwyciezyła . W Runnersclub "po rabacie" wyszły 522 zł . W niedzielę pobiegam. Szkoda tylko , że jestem biegowym leszczem i nie napiszę fachowej recenzji, raczej jakies pierwsze wrażeniamaly89 pisze:W RunnersClub są za 555 zł
http://www.runnersclub.pl/Buty-do-biega ... l-317.html
A nam na szkoleniu powiedziano, że będą kosztować 649zł i będę dostępne w internecie tylko w SklepieBiegacza
Mały jak można coś sprzedawać i wcześniej tego nie przetestować? Z butami to chyba trudne, niemaly89 pisze:Daj koniecznie znać jak wrażeniaOd końca marca będę stał w sklepie i "promował" te buty, jednak nie dostanę ich do testów, a ciekawy jestem opinii o nich.
Jerzman pisze:Uległem czarowi marketingu i w piątek zakupiłem ów produkt w Go-Sporcie(wyszło z rabatem 550 pln, a i pas do bieganie dodawali gratis) z myślą o nowym sezonie. Przesiadłem się nań z Asics Kayano 18, które były moimi pierwszymi nowożytnymi butami biegowymi. Opinia po przejechaniu w nich 30 km-jak najbardziej pozytywna, mówię to z punktu widzenia biegowego laika, który biega dopiero drugi sezon. W stosunku do Kayano, czuje się, jak bym się przesiadł na fajną szosówkę z starego roweru holenderskiego. Biega mi się szybciej, bardziej lekko i jestem mniej zmęczony. Nie wiem na ile to zasługa tego wynalazku, a na ile efekt placebo:). Choć dziś widziałem na wystawie to cudeńko i jestem urzeczony:http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=20&id=4815.
Ps. Pani Ania istnieje naprawdę, biega w "stajni" Wojtka Staszewskiego i jest śliczna:), była nawet główną bohaterką relacji live z ostatniego Maratonu Warszawskiego na gazetowym portalu.
radslo1 pisze:Mały jak można coś sprzedawać i wcześniej tego nie przetestować? Z butami to chyba trudne, niemaly89 pisze:Daj koniecznie znać jak wrażeniaOd końca marca będę stał w sklepie i "promował" te buty, jednak nie dostanę ich do testów, a ciekawy jestem opinii o nich.
?
wpdanij do nas do sklepu - leżą i czekają na CiebieGife pisze:Dajcie ktoś normalne zdjęcie tego buta (nie z reklamy i folderów) bo chcę sprawdzić co ten styropian w podeszwie robi