iSmoothRun

Awatar użytkownika
Artivis
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Użytkownikom iphone'ów chciałbym zwrócić uwagę na aplikację iSmoothRun.

Przetestowałem już chyba większość aplikacji do biegania na ios (Endomondo, Runtastic, Runkeeper, Strava, Mapmyrun itp) i muszę powiedzieć że ta wydaje mi się być najbardziej wiarygodna jeżeli chodzi o śledzenie trasy (używa wewnętrznego akcelerometru nowszych iphone'ów do korygowania trasy przy słabym sygnale GPS). Ma też dużo przydatnych funkcji np: rozbudowany edytor treningów interwałowych, metronom dla wybranego tempa, informacje o zbyt szybkim/zbyt wolnym biegu w stosunku do założonego tempa itp. Podaje także statystyki biegu takie jak kadencja czy długość kroku.. no i dużo innych mniej lub bardziej przydatnych informacji.

Oprócz tego ma wodotryski w stylu zapamiętywania 'przebiegu' butów czy podłączenie do większości portalów 'społecznościowych' (Facebook, Twitter) i innych bardziej sportowych (Strava, Runkeeper, Garmin Connect, Suunto Movescount itp), odtwarzanie muzyki, zrzucanie automatyczne treningów do Dropbox'a itp. Poza tym możliwość podłączenia różnych 'czujników' BT.

Aplikacja niestety nie jest darmowa ale koszt jednorazowy (nie trzeba wykupywać rocznych subskrypcji jak w Endomondo czy Runtastic żeby korzystać z wszystkich funkcji), nie ma też wersji polskiej jeżeli to komuś przeszkadza.

Ktoś jeszcze może używa? Napiszcie co o tym sądzicie :)
PKO
Awatar użytkownika
Bacio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:09
Życiówka w maratonie: 5:12:13

Nieprzeczytany post

Dwukrotnie z jakiegoś powodu nie uruchomił mi się zapis treningu w iSmoothRun. Na 100% to moja wina, ale nie wiem dlaczego.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ