Sprzedam NOWE Buty Mizuno WAVe Legend

Awatar użytkownika
kroliczek
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Właśnie nie rozumiesz.Mowie Ci ze zawiazujać nawet na te ostatnią dziurkę-przy czym bieganie było by w takich warunkach niemozliwe,to i tak mam luz w bucie nie tylko z przodu ale własnie dookoła piety......i ot tak anie inaczej:P!!!!!!!!!!!mam adidasy gazelle i te sa bardzo dopasowane(na poczatku az sie dziwnie czulem)do mojej pięty a z przodu te rzeczone pol cm luzu mam:P:P!!!!!!!!!
krolik
PKO
Awatar użytkownika
Masiulis
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

no to chyba nie w dlugosci buta problem tylko w szerokosci, masz bardzo waska stope?
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Nie, nie nie przeginajcie!
Jak mówi, że za duże to za duże. No w końcu to on te buty mierzył. Nie próbujcie go na siłe przekonać że sa dobre. Jak mu stopa lata to za duże.

Kroliczek - pójdź sobie do sklepu z butami, poprzymierzaj jakieś biegowe NIKE i oceń jak masz odpowiedni rozmiar.
Pamietaj o tym, że z przodu musisz mieć luz jak stoisz a nawet jak staniesz na palcach.
Awatar użytkownika
kroliczek
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

W NIKE mialem 41        7.5 jak dobrze pamietam dlugosc wkladki realnie byla 26.5
W adidasach 42 (byly wezsze od NIke) mialem 27.2 cm wkladke dokładnie mierzone
Jest ktos taki na swiecie (w Polsce) kto moze mi wreszcie raz na zawsze okreslic jaką mam stope?wiedzac ze np. scieram zewnetrzna krawedz piety. Jak stoje to ludzie patrzac na moja piete  z tylu mowią ze mam plaskostopie, a w tym nedznym tescie na wode mam stopeprawidłowa.Mierzylismy tez jakims testem matematycznym na gimnastyce korekcyjnej i wyszlo ze wszystko jest w normie...Jednak nie jest skoro kolana bola mnie regularnie a ja do tej pory nie wiem jakie buty sa dla mnie najlepsze.Wolałbym to wiedziec dokładnie......
krolik
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Ścieranie pięty od zewnątrz - nie interpretuj tego w żaden sposób - prawie każdy tak ma, to jest naturalne. Obejrz sobie u znajomych.
I kup sobie jakieś buty z kategorii Stability - tak będzie najbezpieczniej.
Niestety do tego w jakich się butach powinno biegać dochodzi sie metodą prób i błedów.
Awatar użytkownika
kroliczek
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

A czy nie lepiej Fredzio byłoby miec buty cushioned ktore chyba dobrze amortyzuja (jak rozumiem sa bardziej miekkie- takie lubie) a nie stabilizujace ktore niby maja trzymac kolana , ale czuje sie w nich jak w chodakach?Nie lubie tylko butow ktore zbyt mocno przylegaja mi do achillesa dobrze pasuja i sa mieciutkie:)))))))
krolik
Awatar użytkownika
kroliczek
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ale napisałem
Lubie mieciutkie buciki a nie lubie takich ktore uciskaja achillesa podczas biegu.
krolik
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

W chodakach to się możesz czuć w Motion Control - Wave Legend naprzykład.

Ale rób jak uważasz - ja biegam w Stability (moje ulubione to Nike Kanthara) i nic Achillesa mi nie uciska.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ