Buty dla 85kg biegacza

Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 3:10:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from Ibex on 9:41 pm on Nov. 27, 2003
2080 też są bardzo dobre. Podobno taka "lekko słabsza" wersja Kayano.
Jeśli ma być rzeczywiście tanio to u Bednarków można kupić Asics GT 2030, jednego z poprzedników 2080. Powinny kosztować 170 lub 180 zł - wystarczy zadzwonić i zapytać, kiedy będą w Krakowie.

S.
PKO
Awatar użytkownika
marcin70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

sam biegam w Asics GT2070, mam +-85/82 kg i jeśli nie jesteś pronatorem, to odradzam. Przy normalnym bieganiu (neutralne stawianie stóp), powinny wystarczyć buty "cushion". Co do supernova - biegałem w nich kiedyś po asfalcie i byłem bardzo zadowolony, teraz mam trialówki ale to juz inna bajka. Po lesie nie trzeba wyposażać się w żadne specjalne systemy tylko mocne buty. A może Mizuno??
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Awatar użytkownika
Minimalny
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zakup butów juz mam za soba, biegam w Mizuno wave, jak dla mnie sa super :), przebieglem w nich kilka tygodni na treningach i kilka dni temu maraton. Polecam je wszytkim ciezkim biegaczom z lekka supinacja. (zaplacilem za nie 250zl)
Hmm??
Awatar użytkownika
boowa
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

creation 4 ? przez sieć ?
Awatar użytkownika
Minimalny
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Tak mizuno creation 4 przez siec z allegro kupione u pani Izy. Szybka bezproblemowa profesjonalna transakcja. jesli chodzi o rozmiar, to mierzysz sobie dl stopy dodajesz do tej dlugosci 1cm i kupujesz but z taka wkladka. u mnie pasuja w 100%
pozdrawiam
Hmm??
Awatar użytkownika
mucherek
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja do listy dodałbym jeszcze Gel Cumulus-wg wielu lepsze od nimbusa (sam mam 190 cm, 85 kg, lekka supinacja-  sprawdzają się super)
C
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ja biegalem w KAYANO IX i wydawalo mi sie ze to dla mnie but idealny (95 kilo wagi i asfalt jako nawierzchnia) - az cos mnie podkusilo i zamiast kupic kolejne kayano nabylem na probe MIZUNO WAVE CREATION V. No rewelacja, kurcze normalnie :) te buty same biegna - moze nie jestem tak neutralny jak mi sie zawsze wydawalo?!

W kazdym razie polecam te buciki. Mozna je kupic w wawie w tym [ http://www.sport-studio.pl ] sklepie. Kupilem tam ostatnio dwa razy buty telefonicznie - paczka priorytetowa przychodzila nastepnego dnia po tym jak zlozylem zamowienie (wysylka na koszt firmy) a  za Creation V zaplacilem równe 400 zeta (KAYANO to zdaje sie wydatek kolo 600 - przynajmnije za tyle je ostatnio widzialem w krakowskich sklepach).
Turecki44
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Na stronie sstudio Kayano są za 480 PLN.
Turecki
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ