Wasze uwagi o sprzecie z firmy Walker
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Z racji braku w Szczecinie sklepu ze sprzetem dla biegaczy pomyslalem o zakupie paru rzeczy(spodenki+koszulka, dlugie spodnie) w sklepie internetowym Roberta Korzeniowskiego. Chodzi mi o Wasze uwagi co do jakosci oferowanej odziezy. Wogole potrzebuje cos cieplejszego na jesien i zime. Co radzicie. Dziekuje i pozdrawiam!
Piotr
-
- Wyga
Trochę lipnie się zachowują, nie odpowiedzieli mi na moje maile dotyczące rozmiarówki...
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
Pomysl stworzenia polskiego sprzetu dla biegaczy jest swietny. Narazie kolekcja Walker jest mizerna. Czyzby nikt w Polsce nie potrafil tego zrobic nalezycie. Ja wole wspierac zawsze rodzime firmy. Niech pieniazki zostana w kraju. Udalo sie firmie Alpinus w sprzecie turystycznym. Moze i oni powinni zadbac tez o biegaczy?
Piotr
- treborus barokus
- Rozgrzewający Się
zamówiłem w tym sklepie internetowym na początku lipca spodenki sprinterki które okazały się całkiem fajne a zamówienie zostało zrealizowane w miare szybko okołao 10 dni.
zadowolony ze swojego zakupu postanowiłem na początku sierpnia zamówić inne rzeczy kóre mnie interesowały a było tego dosyć sporo.Otrzymałem potwierdzenie zamówienia. Czekałem dwa tygodnie i nic.Postanowiłem zadzwonić do firmy pod podany na stronie telefon a tam cicho, Pani która łączyła mnie na centrali oznajmiła mi że w lokalu w kórym ma siedzibę owy sklep bardzo rzadko ktoś przebywa. dzwoniłem tam jeszcze parę razy w ciągu następnych dni i dalej to samo cisza . Na maile też nikt nie odpowiada. Wkurzyłem się.
Nagle po 5 tygodniach dostaje awizo do odbioru paczki na poczcie ale kwota na nim świadczy że zamówionego towaru jest około połowa . Towar zapakowany w foliową reklamówkę poklejoną taśmą., bez wyszczególnionych towarów w środku. próbuje dzwonić do owego sklepu i dalej to samo cisza. Postanowiłem paczki tej nie wybierać i nie korzystać więcej z usług tego sklepu, To jak traktuje się tam klienta jest niepoważne
zadowolony ze swojego zakupu postanowiłem na początku sierpnia zamówić inne rzeczy kóre mnie interesowały a było tego dosyć sporo.Otrzymałem potwierdzenie zamówienia. Czekałem dwa tygodnie i nic.Postanowiłem zadzwonić do firmy pod podany na stronie telefon a tam cicho, Pani która łączyła mnie na centrali oznajmiła mi że w lokalu w kórym ma siedzibę owy sklep bardzo rzadko ktoś przebywa. dzwoniłem tam jeszcze parę razy w ciągu następnych dni i dalej to samo cisza . Na maile też nikt nie odpowiada. Wkurzyłem się.
Nagle po 5 tygodniach dostaje awizo do odbioru paczki na poczcie ale kwota na nim świadczy że zamówionego towaru jest około połowa . Towar zapakowany w foliową reklamówkę poklejoną taśmą., bez wyszczególnionych towarów w środku. próbuje dzwonić do owego sklepu i dalej to samo cisza. Postanowiłem paczki tej nie wybierać i nie korzystać więcej z usług tego sklepu, To jak traktuje się tam klienta jest niepoważne
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
Dziekuje za Twoja opienie. Obawiam sie, ze bede czekal tez b. dluuugo-wlasnie dwa dni temu zlozylem zamowienie! Sprobuje dzis telefonicznie zapytac o termin realizacji.
Piotr
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
Czekalem na przesylke 8 dni. Jeden minus, zamowilem spodenki starowe w kolorze granatowym a dostalem czarnym. Ogolnie rzeczy sa znosnej jakosci, ale rewelacji nie ma.
Piotr