Troszke nietypowo - uprzyjemnianie biegu ?
- MaciekM
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie wiem czy temat byl poruszany, ale interesuje mnie podreczny sprzet grajacy, zeby czasem uprzyjemnic sobie bieganie. Moze ktos z Was ma urzadzenie (walkman,discman,mp3-player), ktore sprawdza sie w boju i jest poreczne. Dzieki za wszelkie informacje 

[b]MaciekM[/b]
- MaciekM
- Wyga
Zagapilem sie - nawet calkiem niedawno (teraz widze
) byl juz poruszany ten temat i przepraszam za pomylke. Chociaz chetnie zaglebilbym sie w to, jezeli nikt nie ma nic przeciwko... 

[b]MaciekM[/b]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Rzadko biegam z muzyka, ale jezeli juz biegam to z mp3. Na szczescie mam bardzo fajny odtwarzacz - nie widzialem po prostu lepszego na rynku ktory tak idealnie pasowalby to uprawiania sportow. Pod tym wlasnie katem szukalem odpowiedniego odtwarzacza. Jest to NIKE PSA[120. Na www.mp3.pl mozna znalezc opis i dyskusje, w ktorej zreszta tez bralem udzial. http://mp3.wp.pl/p/sprzet/opis/40.html (oni co jakis czas chyba zmieniaja adresy wiec moze musisz poszukac). Olbrzymia zaleta tego urzadzenia, jest to, ze producent pomyslal w jaki sposob sportowiec bedzie to nosic. Sprawa jest rozwiazana naprawde dobrze - nosi sie to na ramieniu. Na stronie NIKE tez to mozesz znalezc. http://www.nike.com/techlab. Pozdrawiam.
- MaciekM
- Wyga
A gdzie go kupiles ? na www.mp3.pl nie znaja w polsce dystrybutora, ktory posiada ten sprzet w sprzedazy. To, co przeczytalem w opisie, brzmi zachecajaco... Czy moglbys kilka szczegolow podac ? Gdzie sie mocuje (przeczytalem w komentarzach, ze na ramieniu) ? I jak sie sprawdza technicznie - czy dogrywanie plikow mp3 jest wygodne ?
Zdrowko
Zdrowko

[b]MaciekM[/b]