Garmin FR60 GTC

skawaa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam. Mam problem z GTC nie mogę nic w nim zapisać. Jak mam USB agenta w kompie prześle trening i po zamknięciu GTC nic w nim nie ma po ponownym otworzeniu. Ktoś mówił że można swoje dane przesyłać z kompa do zegarka i odwrotnie ja mam inne dane w GTC a inne w zegarku nie wiem jak zapisać bo zmieniać mogę
Pomocy
PKO
Awatar użytkownika
CríostóirSweeney
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 03:56:13

Nieprzeczytany post

GTC to znaczy Gramin Traning Centre? Ja tego nie używam. Spróbuj na Garmin Connect (konto internetowe), działa u mnie w dwie strony, to u ciebie powinno też działać.

pozdro
Obrazek

Run first, train later...
magdula80
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 51'08"
Życiówka w maratonie: 4h23'

Nieprzeczytany post

a ja mam takie pytanie: otóż jakiś czas temu przy okazji wymiany baterii w foot pod'dzie (i chyba przy okazji aktualizacji GTC) coś mi się pozmieniało w funkcjoniwaniu GTC. Nie wiem czy nie ma to związku właśnie z aktualizacją czy nie, ale po treningu GTC pokazuje czas "brutto" tzn. z wszystkimi postojami kiedy wyłączam stoper (jednocześnie, co logiczne obniża średnią prędkość). Tak wygląda to w tabelce. Z kolei na wykresie przedstawiony jest czas "netto" czyli kiedy jest włączony stoper. Zrzucając dane na konto na stronie garmina czas jest też "netto".
Czy ktoś wie o co może tu chodzić? jakieś ustawienia zegarka? wina oprogramowania? w samym programie dużo pozmieniać nie można... więc może coś doinstalować? tylko co?
Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ