A jakie byś mi polecił buty do biegania treningowego po asfalcie głównie dla lekkiego człowieka który nie lubi dużego dropu, dużej amortyzacji i wysokich podeszw. Mogą to być też w przeciwieństwie do pewnie większości ludzi buty wąskie. Czata pytałam ale się nie zna w ogóle
Buty, bardzo ważne pytanie
- pawo
- Wodzirej
Córka pyta
- weuek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42
- Życiówka w maratonie: 3:55
- Kontakt:
Najtańsze, najwęższe* i najbardziej szpiczaste będą z aktualnej "kolekcji" Decathlonu. Nie wiem jak z dropami, ale i tak każdy zamawiacz mierzy to sobie jak chce, więc jest to mało istotny parametr buta do biegania.
* "wąskie" mogą być na kilka sposobów. Na przykład, Saucony Endorphin Speed 3 jest wąski w palcach, a szeroki w śródstopiu i pięcie (na stopę kształtu migdała się nadaje). A większość butów znanych marek nadaje się na taką stopę jak mam teraz w awatarze.
* "wąskie" mogą być na kilka sposobów. Na przykład, Saucony Endorphin Speed 3 jest wąski w palcach, a szeroki w śródstopiu i pięcie (na stopę kształtu migdała się nadaje). A większość butów znanych marek nadaje się na taką stopę jak mam teraz w awatarze.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Reebok Floatride Energy 5 / Saucony Kinvara (dowolna generacja, od 14 mają trochę wyższy stack)
Niedawno na Lounge były Kinvary 15 za jakieś śmieszne pieniądze (170zł jeżeli dobrze pamiętam) więc można upolować mega okazję.
Niedawno na Lounge były Kinvary 15 za jakieś śmieszne pieniądze (170zł jeżeli dobrze pamiętam) więc można upolować mega okazję.