Nie mierzy dynamiki biegu.
Aplikacja Connect nie ma opcji rejestrowania aktywności, więc jak ma z nią działać "w czasie rzeczywistym"?
Oczywiście z każdym sprzętem Garmina, który ma opcję sparowania z czujnikiem tętna, połączysz H10.
Wysłane z mojego SM-S916B .
Nadajnik Polar H10 - nowy pas Polara
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 36:12
- Życiówka w maratonie: 3:02,14
A mi sie wydaje, ze mierzy dynamike (akcelerometr), tylko nigdzie, oprocz jednej apki, nie sa te dane wykorzystywane. Spojrzcie na ten watek: https://www.reddit.com/r/Polarfitness/c ... ?rdt=57239
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Ta wiadomość krąży od lat. Tylko co z tego?
Żaden sprzęt nie mierzy z Polar H10 dynamiki biegu.
Pisałem o tym, w tym wątku w 2019 r.: viewtopic.php?f=37&t=55147&p=999693#p999693
Żaden sprzęt nie mierzy z Polar H10 dynamiki biegu.
Pisałem o tym, w tym wątku w 2019 r.: viewtopic.php?f=37&t=55147&p=999693#p999693
Mój Blog "Luźne wpisy"
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 52
- Życiówka w maratonie: brak
Cześć Wszystkim
Jestem dumny posiadaczem tegoż pasa, lecz mam z nim problem. Kupiłem go używanego. Poprzedni właściciel nie miał podobno problemu. Od początku.
Zakładam zwilżony pasek oryginalny, jak biegnę widzi tętno ok 80, zatrzymuje się lub idę podskakuje do np 140.
Wymieniłem baterie - problem pozostał
Wymieniłem pasek z Ali - lepiej, jakby problem znikł, lecz sporadycznie się pojawia.
np dziś:
szybki trucht - widzi, zaczynam biec spada tętno, biegnę z tempem ok 6 minut i po 10-15 minutach kiedy zaczynam przyspieszać tętno wzrasta do ok 150 i już pozostaje do końca biegu. Moje dwa przypuszczenia:
- jak tętno wyżej to czyta?
- spociłem się jest ok;)
Cóż to może być - bo nie ukrywam jest to frustrujące jak zegarek wibruje co jakiś czas.
Jestem dumny posiadaczem tegoż pasa, lecz mam z nim problem. Kupiłem go używanego. Poprzedni właściciel nie miał podobno problemu. Od początku.
Zakładam zwilżony pasek oryginalny, jak biegnę widzi tętno ok 80, zatrzymuje się lub idę podskakuje do np 140.
Wymieniłem baterie - problem pozostał
Wymieniłem pasek z Ali - lepiej, jakby problem znikł, lecz sporadycznie się pojawia.
np dziś:
szybki trucht - widzi, zaczynam biec spada tętno, biegnę z tempem ok 6 minut i po 10-15 minutach kiedy zaczynam przyspieszać tętno wzrasta do ok 150 i już pozostaje do końca biegu. Moje dwa przypuszczenia:
- jak tętno wyżej to czyta?
- spociłem się jest ok;)
Cóż to może być - bo nie ukrywam jest to frustrujące jak zegarek wibruje co jakiś czas.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:15
- Życiówka w maratonie: 3:48:08
Miałem podobny problem z nowym, H10 i to na gwarancji. Wymienili pasek, problem znikł. Przy okazji dowiedziałem się, że pasek ma gwarancje 1 rok, klips 2 lata.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mi ostatnio serwis odpisał że na czujnik gwarancja 3 lata.Drwal Biegacz pisze:Miałem podobny problem z nowym, H10 i to na gwarancji. Wymienili pasek, problem znikł. Przy okazji dowiedziałem się, że pasek ma gwarancje 1 rok, klips 2 lata.
Wysłane z mojego Pixel 7 .
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:15
- Życiówka w maratonie: 3:48:08
@tomiangelo Dzięki za info, może mój też ma 3 lata? Mam jedak nadzieję, że nie będzie mi to potrzebne... : )