spadające legginsy
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 46:21
- Życiówka w maratonie: brak
Lapka88 .. śmieszny żart, daleko mi do tej wagi bo ważę 90kg. Powiem tak, moim zdaniem kobiety w obcisłych spodniach wygladają seksownie, kobieco... a mężczyźni nie wdając się w szczegóły nieciekawie... Widzę, że drążycie temat niepotrzebnie. Mam pewne swoje przekonania na temat takich strojów i nikt mnie do zmiany nie przekona. Chciałem obrócić to trochę w żart poprzednim postem i tyle... Najlepiej niech każdy nosi to w czym mu wygodnie.
5km - 21:43(mcz) w II Biegu Aleksandrowskim, Aleksandrów Łódzki, 15.08.2014r., 22:16 LCJ Run, Łódż, 17.05.2014r.
10km - 46:00 II Bieg Aleksandrowski,15.08.14r.
półmaraton -1:49:30, BMW Półmaraton Praski,31.08.2014r.
10km - 46:00 II Bieg Aleksandrowski,15.08.14r.
półmaraton -1:49:30, BMW Półmaraton Praski,31.08.2014r.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
ja biegam w dresie, leginnsy mnie obciskają tylko, a rozmiar większe spadają :P
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
macie racje - obcisłe gatki są obrzydliwe:
http://www.youtube.com/watch?v=phllZehJvrE
http://www.youtube.com/watch?v=phllZehJvrE
Go Hard Or Go Home
- Apex
- Wyga
Potwierdzam słowa Wojtka. Coś okropnego. Powinni w ogóle wycofać ze sprzedaży wszelkie rodzaje legginsow. Kobieta, czy to w biegu czy innym sporcie, czy na codzień, w legginsach może fatalnie odbić się na męskiej psychice.
Ja już ją mam skrzywioną, ale szanowni koledzy, żeby nie było, ze nie ostrzegałem - unikajcie.
Ja już ją mam skrzywioną, ale szanowni koledzy, żeby nie było, ze nie ostrzegałem - unikajcie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Rozgrzewający Się
hahaha, dlatego biegam w dresie 

-
- Rozgrzewający Się
Hej, natrafiłam na ten post z półtorej tygodnia temu bo miałam podobny problem, spodnie legginsy z adidasa ładnie leżą a zsuwały się podczas biegu, szukałam odpowiedzi w internetach, nie znalazłam, a znalazłam na ten problem swój sposób. Mój mąż jako że też biega, ma latarkę do biegania, okazało się że można tą latarkę ściągnąć i zostać z samym paskiem z gumy, którego długość można dopasowywać. Ten pasek w moim przypadku ratuje sprawę, wciągam go na talię przez nogi, dopasowuję poziom ściągania i spodnie nie zsuwają się przez cały bieg, tak więc polecankoshija pisze: ↑31 gru 2012, 15:51 Witam,
postanowiłam w końcu kupić jakieś legginsy do biegania podczas chłodniejszych dni.
Moim zakupem były termoaktywne Puma. Na początku przymierzyłam rozmiar S, jednak były trochę przykrótkie, więc zdecydowałam się na M. Podczas pierwszego biegu były świetne - dobrze dopasowane, wygodne. Podczas drugiego już czułam, że coś jest nie tak. Zaczęły mi spadać z pasa, biec się nie dało...
Da się coś z nimi zrobić? Nowych kupować raczej nie mam zamiaru, bo funduszy obecnie brak:(
Mniejszych nie mogłam wziąć, no bo co mi po "zimowych" legginsach, które są za krótkie.
Proszę o jakieś rady, bo szkoda pieniądze w błoto wyrzucać.

Nie widać go bo jest pod bluzą a robotę robi.
- weuek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42
- Życiówka w maratonie: 3:55
- Kontakt:
Ja latających wokół nogi portek nie toleruję podczas biegania (podobnie jak długich krótkich spodenek), więc mam obcisłe. Ale na to zakładam krótkie krótkie, które mają sznurek w pasie. Ten sznurek z krótkich trzyma też te obcisłe. Dodatkowo, estetom mniej szkodzę. 

- weuek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42
- Życiówka w maratonie: 3:55
- Kontakt:
Mam dwie pary: grubsze sznurek mają, ale rzadko ich używam, bo są za duże na mnie. Cieńsze są idealne i sznurka nie mają, pewnie dlatego, że nazywały się "bielizna termoaktywna". Ale na mróz też się nadają.