Gratulacje i czekam na kolejne wpisy.

Moderator: infernal
Ja teżpiotr.valczynski pisze:Gratulacje Marcin. Czekam na Twoje zyciowki z niecierpliwoscia!
Wręcz przeciwnie! To będzie bieg z najlepszą trasą w jakim kiedykolwiek brałem udział. I mean it. A trasa jest już klepnięta. Jedyny minus, biegniesz można powiedzieć cały czas prosto. https://foxter-sport.pl/bieg-niepodleglosci-kalisz-2019 Ideałów nie majacekww pisze: Michał, kto wie czy coś sobie jeszcze nie wymyślę na 11-go, lecz jeśli to na pewno nie będzie Kalisz. Za daleko i słaba trasa z tego co mówisz.
Paweł, z Wrocka daleko nie maszTillo pisze:Kurde, ta trasa wygląda rewelacyjnie!
Trasę znam, i mniej mi przeszkadza niż np. Fabrykant. I paradoksalnie tutaj nie widzę problemu, nawet widzę drobny plus - skoro u mnie ostatnio szybkość>wytrzymałość, to uciągnięcie 4:20 ciągłym przez 5 km będzie cięższe niż nawet wchodzenie na wyższe tempo, ale przy zwolnieniu na zakrętach/nawrotkach. Bold statement, jak to mówią, ale sprawdzimy.jacekww pisze:Marcin, zapewne znasz trasę Parkrun, ale ostatnio jak biegłem to policzyłem i jest łącznie bodajże 16 zakrętów 90 stopni, trochę to wytrąca z rytmu. Co nie znaczy oczywiście, że masz nie zrobić wyniku.
Hmm, zobaczę, jak mi pójdzie CT 2 listopada. Jakby była szansa na PB, to poważnie rozważę ten start.infernal pisze: Paweł, z Wrocka daleko nie maszJa u Ciebie w mieście zawitałem
Tutaj miałbyś szanse na mega wynik.