Ani mi się waż narzekać! Nic nie ciągnie, to nogi już zaczynają "podawać", zniecierpliwione przed startemmihumor pisze:Sam jak patrzę na siebie to też bym chętnie ponarzekał bo coś w łydce ciągnie(...)

Moderator: infernal
Ani mi się waż narzekać! Nic nie ciągnie, to nogi już zaczynają "podawać", zniecierpliwione przed startemmihumor pisze:Sam jak patrzę na siebie to też bym chętnie ponarzekał bo coś w łydce ciągnie(...)
Pewnie będą częstsze/dokładniejsze wyniki na żywo, niż to bywa w Polsce. Czas więc zakupić zgrzewkę piwa, a potem rozsiąść się przed monitorem... i kibicować.
I ja trzymam kciuki za dobry bieg i satysfakcjonujący wynik. Panucci, jednak z tym 3:05 to mocno przesadziłeś. To nie jest strefa prędkości i czasów, gdzie 5 minut w te czy we wte, to drobna różnica. Tutaj każda minuta na całym dystansie, to ogromny wysiłek i walka. Życzę Michałowi złamania 3:10, ale myślę, że nie będzie w stanie złamać 3:08.panucci10 pisze:Powodzenia Tobie i żonie życze! Mam nadzieje że zdąży sie w pełni zregenerować przed startem!
3mam mocno kciuki za mocne złamanie 3:10! Ja tam obstawiam okolice 3:05!
wiadomo że bedzie bardzo ciężko i to bedzie wielki wysiłek ale patrząc na dyscypline i precyzje Michała podczas treningów a do tego wielką moc i chłodną głowe podczas zawodów wydaje mi się że w obecnej formie jest w stanie pokusić sie właśnie o te 3:05! I jak nigdy nie sugeruje sie żadnymi kalkulatorami to Jego wynik z marzanny nawet jeszcze lepsze nadzieje daje!wigi pisze:I ja trzymam kciuki za dobry bieg i satysfakcjonujący wynik. Panucci, jednak z tym 3:05 to mocno przesadziłeś. To nie jest strefa prędkości i czasów, gdzie 5 minut w te czy we wte, to drobna różnica. Tutaj każda minuta na całym dystansie, to ogromny wysiłek i walka. Życzę Michałowi złamania 3:10, ale myślę, że nie będzie w stanie złamać 3:08.panucci10 pisze:Powodzenia Tobie i żonie życze! Mam nadzieje że zdąży sie w pełni zregenerować przed startem!
3mam mocno kciuki za mocne złamanie 3:10! Ja tam obstawiam okolice 3:05!
Przygotowanie jest dobre ale niestety mamy się czego obawiać. Może się jakoś przypadkiem uda spotkać choć w tym tłumie to nie będzie proste i trzeba zdać się na przypadek zwłaszcza, że się nie znamy z widzeniaplusch pisze:Michał, myślę, że jesteście tak dobrze przygotowani, że nie macie się czego obawiać.
Ja to dopiero mam pietra
Powodzenia!!
odwracaj się częściej za siebie podczas ceremoni wręczania nagród to może wtedy sie poznaciemihumor pisze:trzeba zdać się na przypadek zwłaszcza, że się nie znamy z widzenia