Moderator: infernal
Mierzyłam, również bardzo wygodne i elastyczne, tego wsparcia w ogóle nie czuć. Jeśli chodzi o cenę, to 40 funtów to to nie jeststrasb pisze:Kachita, a Mirage też mierzyłaś?
A nie wiem, muszę przy kolejnej wizycie poprosić pana, żeby zerknął, co się dzieje z moimi kostkami, jak biegnę po korytarzyku w skarpetkach.strasb pisze:Poza tym kwestą pozostaje, czy pronujesz w amortyzowanych butach, czy na boso też?
Mi lewa mocniej pronuje, ale to prawdopodobnie wynika z tego, że prawą nogę mam odrobinę krótszą od lewejKsiężna pisze:Ale mi prawa noga ucieka do środka i chyba muszę buty dobrze dobrać...
Hm... z kolei lewa noga tak mi nie ucieka... Może kupię dwa różne buty![]()
5.5 (UK) to u Saucony 24cm, 5 to 23.5cm, więc chyba masz dobrze podejrzenia.kachita pisze: Mierzyłam, również bardzo wygodne i elastyczne, tego wsparcia w ogóle nie czuć. Jeśli chodzi o cenę, to 40 funtów to to nie jest, ale pan ma jakieś 10% taniej niż pokazują na ceneo. Mierzyłam chyba 5.5 i wydawało mi się nieco za duże, ale nie dramatycznie za duże, tylko odrobinę. Więc podejrzewam, że 5 będzie w sam raz.
Najlepiej byłoby to jeszcze na filmiku na bieżni zobaczyć.kachita pisze:A nie wiem, muszę przy kolejnej wizycie poprosić pana, żeby zerknął, co się dzieje z moimi kostkami, jak biegnę po korytarzyku w skarpetkach.![]()
Cóż, geometrii nie oszukasz, ja też mam jedną nożkę bardziej i stąd różnica w stopniu supinacji/pronacji pomiędzy nimi.kachita pisze: Mi lewa mocniej pronuje, ale to prawdopodobnie wynika z tego, że prawą nogę mam odrobinę krótszą od lewej![]()
Ja zauważyłam, że te grzybowe zakwasy szczęśliwie nie kolidują za bardzo z bieganiem.LadyE pisze:rzadko miewam zakwasy, ale ostatnio dolozylam grzybki i z tego co widze nic tak nie rozbija zakwasow jak ruch
A osobnik na tym zdjęciu co robi: supinuje, pronuje, piętuje, sródstopuje czy troluje ?kachita pisze:Wydało się - trzaskam z pięty jak ta lalaTa w fioletowej czapce to mła.
Mam taką nadziejęstrasb pisze:Elastyczne i lekkie buty nauczą Cię dobrze czuć, co się dzieje, później będzie kontrolować sytuację niezależnie od obuwia.
A nie wiem, mam miesięcznyKanas78 pisze:A'propos tramwaju, to prawda że we Wrocku jak w trakcie jazdy się przesiądziesz do innego wagonu, to musisz skasować nowy bilet? Czy to mit?
Ktoś go trzyma za głowę i nim potrząsa, aż mu się nóżki majtają?zoltar7 pisze:A osobnik na tym zdjęciu co robi: supinuje, pronuje, piętuje, sródstopuje czy troluje ?
spoko, ostatecznie mogłaś wymyślić coś znacznie gorszego, mogłaś napisać, że ten ktoś właśnie kona na szubienicykachita pisze: Ktoś go trzyma za głowę i nim potrząsa, aż mu się nóżki majtają?Nothing personal, po prostu nie mogłam się powstrzymać
![]()