bo to jeszcze nie ta ligamihumor pisze:No ładnie, dlaczego nie poniżej 1,24 albo 1,22

Moderator: infernal
bo to jeszcze nie ta ligamihumor pisze:No ładnie, dlaczego nie poniżej 1,24 albo 1,22
Wielkie gratulacje! Świetny wynik nabiegałeś! Widać jest moc i wola walki do końca! Jestem pod wrażeniem jak pobiegłeś drugą część trasy!!! Po prostu cud malinawigi pisze:Wszyscy jutro zrealizujecie swoje cele!
Ja dzisiaj osiągnąłem swój cel - w Półmaratonie Ślężańskim nabiegałem 1:33:17.![]()
Choć ostatnio mało trenowałem z powodu dwugłowego oraz narastającego bólu w kolanie (prawdopodobnie więzadło poboczne piszczelowe MCL), to jednak uzyskałem bardzo dobry czas. Z powodu kolana, przed zawodami założyłem plan minimum - poprawienie wyniku z debiutu sprzed roku (1:44:34), choć przygotowywałem się na złamanie 1:35.
Jednak nie potrafiłem biec zbyt asekuracyjnie i już na 15km wiedziałem, że biegnę na wynik poniżej 1:35, co dodało mi sił i mimo lekkiego bólu kolana i biodra nie odpuściłem już tempa do końca.
Jeśli ktoś chce zobaczyć moje międzyczasy i oficjalne wyniki, to można zerknąć tutaj:
http://www.online.datasport.pl/results7 ... 1_OPEN.pdf
Mój numer 491 (310 miejsce Open).
Trzymam kciuki za wasz jutrzejszy start. Podajcie tutaj swoje numery startowe na Marzannie, to będę sobie śledził i kibicował na datasport, przy piwku....
Ja też prawie codziennie chodzę do pracy.wigi pisze:Dzięki za gratki.
Druga ciekawostka - Kenijczycy, którzy zajęli dzisiaj 1, 2 i 4 miejsce pobiegną jutro w Marzannie.![]()
no to juz wiem skąd ta moc na drugiej części trasywigi pisze:Międzyczasy warto skonfrontować z profilem trasy http://www.polmaratonslezanski.pl/trasa/ - w drugiej części było więcej z górki.
331, ale nie warto na niego patrzeć bo słabo coś czuje że bedziewigi pisze:Panucci, jaki jutro masz numerek?
Lekki stresik jak najbardziej wskazany, bo jest mobilizujący. Będzie dobrze i jutro wygrasz połowę zakładu o piwo.Krzychu M pisze:Ładnie Wigi to poleciałeś!U mnie lekki stresik...chciałbym już być na trasie
Dzięki, niech młodzi uczą się od starszych i jutro pokażą, na co ich stać.cichy70 pisze:Brawo Wigi![]()
![]()