Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze:temperatura odczuwalna poniżej zera
Że niby ile?! O fak, w co ja się ubiorę?! :szok: I - co ważniejsze - w co ja się przebiorę po biegu?! :szok:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Kachita no wiesz... no przecie do Stolicy jedziesz, nie możesz wyglądać jak prowincjuszka :oczko: .
Ja proponuję na bieg tradycyjnie w coś obcisłego i w ciemnych kolorach... bo trzeba mieć styl, a po za tym będzie Telewizja no i zdjęcia będą robić :hej: :ojoj:

ps. niestety Kachita nie będzie moi na mecie z ciasteczkami owsianymi domowej roboty, bo będę w tym czasie gdzie indziej... :spoczko:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:Ja proponuję na bieg tradycyjnie w coś obcisłego i w ciemnych kolorach...
No popatrz, a planowałam białą bluzeczkę (nawet mam jedną, z Tchibo, a jakże! ;) ), żeby się jakoś wpasować w tę flagę. Ale pod spodem będzie czarna, bo ta biała strasznie cieniutka jest...
I które buty? Kapciuszki Enduro? Czy może jednak cichobiegi 1140? W Berlę poleciałam w cichobiegach, nie było źle, ale z drugiej strony one są dość ciężkie. Kurczę, nie wiem...
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ale cichobiegi są chyba biało-czerwone, czy tak?
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No niby są, ale ostatnio coś ich nie lubię - albo mi się w nich źle biega, albo mnie potem stopy bolą (jak np. po sobotnim biegu). Z drugiej strony bieg jest po asfalcie, a endurasy już są trochę rozklepane... I nie wiem, czy zmieszczę w torbę obie pary, żeby decydować się w ostatniej chwili ;)

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Matko Kachita to do jakiego ty się stanu doprowadziłaś... weź się ogarnij trochę, przecież z tego co napisałaś to Ty po prostu nie masz co na nogi włożyć :niewiem: :bum:
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pora na zakupy :) buty lekkie, startowe i ciuszki biegowe..Jakie to bieganie jest...kosztowne :bum:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No mało mam butów biegowych, zaledwie 4 pary, z czego w jednych biegam tylko indoorowo (asicsy blackhawki), w jednych nie biegałam ani razu, ale zapewne pobiegam w zimie (adasie kanadie), no i zostają zasadniczo tylko dwie pary, wspomniane wcześniej. Koniecznie muszę kupić startówki :) Może jutro pójdę przymierzyć te Kinvary? Tylko ciiiii, nie mówcie nic mojej karcie ze złotą rybką ;)

Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wisnia pisze: powiem ci, że chociaż jem dużo czekolady to non-stop mi coś drga, drgało nawet kiedy nie uprawiałam regularnie sportu... chyba taka moja natura (dzięki za przypomnienie, że mam wziąć magnez) ;) ale oczywiście jest to najprzyjemniejszy sposób uzupełniania go.
przemagnezowanie daje podobne objawy, sprawdziłam na sobie. :oczko:
drgał ci kiedyś policzek tak, że wszyscy pytali 'czy ty masz w ustach żabę? :szok: ' :bum:

kaczita, z tymi tricepsami coś jest, też mam je najsłabsze z całych rąk. powodzenia, fajny program, pamiętam, że tamilee miała takie ćwiczenia na swojej płycie. :taktak:
blog
komentarze

the best is yet to come!
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

czyli nie zakladacie tych welnianych szmatek? ja jakby co moge wlozyc biala koszulke z dl rekawem z BW, ale jesli rzeczywiscie ma byc tak chlodno ...
kachita pisze:No mało mam butów biegowych, zaledwie 4 pary
:hahaha: :hahaha:
ludzie ja mam tylko jedna pare butow :ojoj:
zoltar7 pisze:ps. niestety Kachita nie będzie moi na mecie z ciasteczkami owsianymi domowej roboty, bo będę w tym czasie gdzie indziej... :spoczko:
Zoltar a coz moze byc wazniejszego od czestowania ciasteczkami owsianymi domowej roboty zmachanych i wyglodnialych biegaczy? mam nadzieje ze masz porzadna wymowke :bum:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

LadyE pisze: ludzie ja mam tylko jedna pare butow :ojoj:
LadyE ale ty jesteś znacznie lepszą biegaczką od nas... a wiesz jak to jest złej baletnicy itd. itd. to tłumaczy po co nam więcej niż jedna para butów :hej:
LadyE pisze:
zoltar7 pisze:ps. niestety Kachita nie będzie moi na mecie z ciasteczkami owsianymi domowej roboty, bo będę w tym czasie gdzie indziej... :spoczko:
Zoltar a coz moze byc wazniejszego od czestowania ciasteczkami owsianymi domowej roboty zmachanych i wyglodnialych biegaczy? mam nadzieje ze masz porzadna wymowke :bum:
Nic nie ma ważniejszego. Jednak mam zobowiązania rodzinne względem Wujka Edka. Wujek Edek z okazji 11.11.2011 r. zaprosił mnie na poszukiwania przepysznych żołędzi na warszawski Targówek, a ci co znają Wujka, to wiedzą, że Wujkowi Edkowi się nie odmawia :ojoj:
-----------------------------
kachita pisze:
zoltar7 pisze:ta z numerem 268...
Ta, co nią tak miota? tak, to... :ojoj: :jatylko: :bum:
Kaczita przecież bieganie to najprostsza rzecz na świecie, należy tylko czerpać z dobrych wzorców: przykład TU
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Podobno Kaczita wyruszyła już do Warszawy...

Obrazek
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

Poniższa fotka pochodzi z graficznej relacji z maratonu w NY. (link do całości u Księżnej w Blogu)
Obrazek
Tak więc, uważaj w piątek na faceta z flagą włoch.
A po za tym to trzymam kciuki. Zarówno za dobór butów jak i za bieg.
ps. tak w ogóle to skąd się wziął motyw dzika?
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Widziałam tę relację, świetna jest :taktak: I też zwróciłam uwagę na dzika i faceta z włoską flagą... ;) I dzięki za kciuki! Buty już wybrałam - padło na enduro.
robbur pisze:ps. tak w ogóle to skąd się wziął motyw dzika?
Hm, nie pamiętam dokładnie, może zoltar pamięta?

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Powodów dlaczego dzik jest wiele.
Mogę podać najważniejszy, bo dzik to mądre, waleczne i piękne zwierzę*, czy trzeba coś więcej?!

* - czyli wypisz wymaluj la tia Kaczita :oczko:

--------------------------------------------

Kaczita jak tam samopoczucie przed startem, denerwujesz się, masz wątpliwości czy superkompensacja przybędzie na czas... ??
ODPOWIEDZ