Na 57 minucie filmiku, koleś w białej koszulce "podziwia przyrodę"rubin pisze:Trzymać kciuki !!!! - jestem na liście rezerwowej tej imprezy![]()
![]()
:
rubin - komentarze
Moderator: infernal
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

=========
-----
Moje endo
Mój blog

=========
-----
Moje endo
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

a co to za akcja pieszy?
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

No właśnie.rubin pisze: generalnie dośc ciężkawo mi było, upały jednak mi nie służą - nie tylko ja zresztą miałam podobne odczucia; trzeba będzie się przestawic na jeszcze późniejsze wieczory, bo ranki raczej nie wyjdą![]()
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach

Fajna akcja w szczytnym celu.
Żałuję, że u mnie w okolicy nie został podobny zorganizowany, chętnie bym się przyłączyła.
Żałuję, że u mnie w okolicy nie został podobny zorganizowany, chętnie bym się przyłączyła.
- rene87
- Zaprawiony W Bojach

rubin kochana czy ja Ciebie nie znam z maratonu cracovia w 2010 ????? bylam tam z bratem - mimik forumowy. I tak mysle czy to Ty czy nie Ty , bo była tam podobna kobieta do Ciebie i chyba nawet byłam u Niej w domu
na grillu ??
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

Rene, chyba niestety nie : ))))
maraton to nie moja bajka, na razie modlę się, żeby jutro jakoś te 21 km w Ojcowie przeżyć - bo i do tego nie jestem przygotowana, a tam to już górki, ale kto wie, może kiedyś, gdzieś się spotkamy
maraton to nie moja bajka, na razie modlę się, żeby jutro jakoś te 21 km w Ojcowie przeżyć - bo i do tego nie jestem przygotowana, a tam to już górki, ale kto wie, może kiedyś, gdzieś się spotkamy
- rene87
- Zaprawiony W Bojach

rubin pisze:Rene, chyba niestety nie : ))))
Przeżyjesz, dasz radę ! Chociaż nie jestem w stanie wyobrazić sobie tak długiego biegu, ale może może i będzie nam dane się spotkać . Byłoby mi bardzo miło !
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

A ta Koniczynka to czasem nie jest maraton?rubin pisze:maraton to nie moja bajka, na razie modlę się, żeby jutro jakoś te 21 km w Ojcowie przeżyć - bo i do tego nie jestem przygotowana, a tam to już górki, ale kto wie, może kiedyś, gdzieś się spotkamy
I powodzenia jutro! Czymam kciuki!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

Kasia - jutro to Perły Małopolski niecałe 21 km /są jeszcze biegi na 3 km, 10 km i marsze NW /; trochę żałuję, że nie wybrałam 10 km, bo trasa trudna, ale jak się zapisywałam, wydawało mi się, że na dyszkę nie warto jechać taki kawałek drogi
; trudno, najtrudniejsze odcinki po prostu podejdę, nie ma innej rady;
... a co do Koniczynki - do wyboru są dwa dystanse: półmaraton i maraton, ale to dopiero 10 maja i jeszcze nie takie pewne, czy znajdę się na liście, bo limit 250 osób a ja jestem na liście rezerwowej
... a co do Koniczynki - do wyboru są dwa dystanse: półmaraton i maraton, ale to dopiero 10 maja i jeszcze nie takie pewne, czy znajdę się na liście, bo limit 250 osób a ja jestem na liście rezerwowej
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach

Monika, Twój kolejny bieg, to prawdziwe wyzwanie dla twardzieli
Myślę, że dasz sobie radę, z górkami jesteś za pan brat
Trzymam kciuki i zdaj obszerną relację 
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog

=========
-----
Moje endo
Mój blog

=========
-----
Moje endo
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

- hotmas
- Zaprawiony W Bojach

Ejjj no bez przesady. Przygotowana jesteś dobrze, może nie na bicie wyśrubowanych życiówek, ale przebiegnięcie nie powinno stanowić większego problemu bo Ty twarda d.... jesteśrubin pisze:... na razie modlę się, żeby jutro jakoś te 21 km w Ojcowie przeżyć - bo i do tego nie jestem przygotowana...
Będę trzymał kciuki. Powodzenia
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Oj tam, przesadzasz, to ledwie będzie kwadransik dłużej niż:rubin pisze:
rubin pisze:niedziela, 14 kwietnia
18,46 km śr. 5:54
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

żeby to było takie proste : )))) , tamto to przez pola a do tego było parę minut na odpoczynek i pojenie
;
raczej nastawiam się na fajną zabawę
limit dość przyjazny, więc mety mi pewnie nie zamkną przed nosem 
raczej nastawiam się na fajną zabawę