Dzięki Magdaneevle pisze:trzymaj się chłopie i pisz od czasu do czasu jak idzie.
Etap leczenia jest następujący;
-kończę 6 z 12 tygodni protokołu Alfredsona i jeśli mam zapalenie achillesa to według tego gościa za 6 tygodni powinno być cacy(oby...)Jeśli to nie zapalenie to pewnie ''czekaj tatka latka''...
-noga boli raz bardziej raz mniej np. dziś jest naprawdę dobrze ale wczoraj było gorzej-ale achilles jest taki, że jeśli dziś jest lepiej to jutro bądź po jutrze będzie ogrzej
-ogólny stan nogi jest chyba najlepszy od momentu gdy zaczęło boleć (a było to latem ubiegłego roku) Nie mniej jednak wiem, że gdybym teraz zaczął nawet spokojnie biegać to za czasem stan by się pogorszył, więc tym razem nie założę butów biegowych dopóki noga nie będzie dokładnie taka sama jak ta zdrowa!
Nie widzę innej możliwości, ale kiedy, nie wiem... Staram się być cierpliwy.neevle pisze:Jeszcze się na jakichś zawodach spotkamy.
Oby, dziękujękatekate pisze:majak, oby rezonans nic złego nie pokazał
zdrówka!
A to jakaś tajemnica jest, że aż wytrzeszczu musiałem dostać by to przeczytać?katekate pisze:tak, jestem z branży medycznej