To może się spotkamy, choć ja na pewno dużo krótszy dystans, max hm

I bloga koniecznie pisz nadal

Wysłane z Tapatalka
Moderator: infernal
Dla mnie to jednak byłoby "zarzynanie się". Taki kilometraż w 3 treningach to naprawdę sporo i to nawet jak wezmę pod uwagę, że teoretycznie mam wtedy więcej czasu na regenerację.W tym pięć tygodni ponad 60km, trzy tygodnie ponad 70km i jeden tydzień 80km... Wszystko bieganie 3 x tydzień
Siedlak1975 pisze:Wszystko bieganie 3 x tydzień+siła w sobotę.
Masz trenera, porozmawiaj z nim. Może macie cele długofalowe. Ale może zamiast siły, to 4 dzień biegowy.Siedlak1975 pisze:Poza tym 4 dnia z tygodnia nie wyciągnę
Ja bym nie urobił 15km TM na treningu ciągiem oczywiście. Więc jak czytam to podziwiam.mihumor pisze:15km TM i dzień później 25km wolnego longa
Jak już pisałem, dla mnie to bardzo cenna wymiana zdań. Trochę konstruktywnej krytyki też nie zaszkodzi.yaaceek pisze:Oczywiście, że tak. Po to jest trener, a zaufanie i realizacja planu musi być.
Czasem bywa słaby dzień. No i wiesz, bez pasta party ....
To tylko luźna i konstruktywna wymiana poglądów.
W Polar Flow możesz sam określić swoje strefy tętna pod każdy trening. Przykładowo:Siedlak1975 pisze: Czy do polara m430 wpiszę taki trening?:
10min do 133bpm+30min do 145bpm+20min do 140bpm+20min do 140bpm+15min do 133bpm
lub
15min w 5:00+ 30min 4:30+20min w 4:30+20min w 4:40+15min w 5:00
Oraz czy w podsumowaniu treningu pokaże mi średnie oraz maksymalne tempo poszczególnych odcinków i średni oraz maksymalny puls na tych odcinkach