Nie lubię...miało być Piasecznopanucci10 pisze:że tak wspomnę , zapisałem się na Poznań
![:ble:](./images/smilies/ble.gif)
Moderator: infernal
Nie lubię...miało być Piasecznopanucci10 pisze:że tak wspomnę , zapisałem się na Poznań
Piaseczno przespałem, a tych dodatkowych zapisów nie było, wiec lipa wyszłamar_jas pisze:Nie lubię...miało być Piasecznopanucci10 pisze:że tak wspomnę , zapisałem się na Poznań
jak Ty bedziesz dobiegał to ja już od dawien dawna bede zrelaksowany, wypoczęty z browarkirm w ręku! A to pewnie dlatego że startuje dzień wcześniej w 1/4IMraSheed pisze:ajnie panucci, że się zapisałeś, skończysz swój wyścig...pójdziesz na masaż, odpoczniesz i potem wrócisz na metę, bo pewnie ja będę właśnie dobiegał![]()
agencje wywiadowcze podają, że zapisałeś się na oba dystansepanucci10 pisze: jak Ty bedziesz dobiegał to ja już od dawien dawna bede zrelaksowany, wypoczęty z browarkirm w ręku! A to pewnie dlatego że startuje dzień wcześniej w 1/4IM
agencje mają jedynie poszlakiraSheed pisze:agencje wywiadowcze podają, że zapisałeś się na oba dystansepanucci10 pisze: jak Ty bedziesz dobiegał to ja już od dawien dawna bede zrelaksowany, wypoczęty z browarkirm w ręku! A to pewnie dlatego że startuje dzień wcześniej w 1/4IM
co Ty tam kombinujesz :D
kiedyś musiał być ten pierwszy razraSheed pisze:Nowa sytuacja...dziś po raz pierwszy na zawodach nie zrobiłem zyciowki.
taką jak Marcin?raSheed pisze:Dobrze że mam zaje*iście mocną psychikę żeby sobie z tym poradzić
ja tam środkiem jak dzikikachita pisze:To przez to błoto - ludzie cykali się wbiegać w środek i generalnie spowolnili początek
Tak w ogóle to miło było poznać osobiście
aż tak silną to nie...Marcin jest jednak o te 2 lata starszy...brakuje mi jednej decyzji do podjęcia żeby osiągnąć ten level...no może dwóch, bo jeszcze przebiegnięcia maratonu się nie podjąłempanucci10 pisze:taką jak Marcin?raSheed pisze:Dobrze że mam zaje*iście mocną psychikę żeby sobie z tym poradzić
jak by była opcja "lubie to" to bym na nią kliknąłWapel pisze:ja tam uważam, że roczniki zaczynające się od 198X to jeszcze młodzież
Miód na moje czarne serce.Wapel pisze:rozwijasz się w szybkim tempiea z tą starością to już nie przesadzaj... ja tam uważam, że roczniki zaczynające się od 198X to jeszcze młodzież
celował w zęby czy w aparat? bo tego wątku jakoś wcześniej nie poznałem...a lubie takie akcjeOczywiście o mało nie zebrałem przy okazji w zęby od jakiegoś troglodyty, ale cóż...jakieś przygody zawsze muszą być
nie wiem w co celował, jak już trenuję bieganie, to wykorzystam te umiejętności, żeby się nie dowiedzieć w co celowałmar_jas pisze:celował w zęby czy w aparat? bo tego wątku jakoś wcześniej nie poznałem...a lubie takie akcjeOczywiście o mało nie zebrałem przy okazji w zęby od jakiegoś troglodyty, ale cóż...jakieś przygody zawsze muszą być![]()
![]()