P@weł - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

na bblu jest ful miesjca? w lasku marcelińskim albo nad rusałką jest tez sporo :)
może w weekend?
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ok, Qba, przynajmniej będę miał pretekst by przyjść ;)

Dawaj, dawaj, Piechu, będzie okazja, by się poznać ;)
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja akurat mam na sobotę zaplanowany intensywniejszy trening, fartlek właśnie nad rusałką więc mogę się podłączyć do Was jako wolny słuchacz ;)
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja mam w godzinach bblu basen z córka więc zapraszam w imieniu yaccola i reszty, a na bieganie możemy sie umowić albo o wczesniejszej godzinie albo w neidzielę.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

BBL, jeśli się nic nie zmieniło, jest bardziej ukierunkowany na doskonalenie techniki i ćwiczenia ją wspomagające :) - naprawdę yacool prowadzi je bardzo fajnie...No chyba, że od ostatniej zimy zmieniła się formuła, ja byłem zaledwie raz (potem padłem na jakąś zarazę) ;) Owszem, można się dorobić zakwasów, ja miałem je podczas treningu już, po "zbieraniu grzybków" ;) ;)...
Może wreszcie bym się zerwał w sobotę rano, bo dłuższe spanie w soboty stały się moim rytuałem po tygodniu wczesnego wstawania ;)..
Ostatnio zmieniony 06 lis 2012, 10:25 przez P@weł, łącznie zmieniany 1 raz.
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Niedziela nie byłaby zła :)
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

z mojej strony to wygląda tak :) mogę sobie zamiast mojego treningu zrobić sesję na bbl'u (zamierzałem już jakiś czas temu się tam pojawić ale zawsze było jakieś ale) + spotkanie z Wami przed. Albo mogę spotkać się z Wami, pójść na bbl i później zrobić jeszcze trening :hej: jestem otwarty na wszelkie propozycje :)
w niedzielę mam natomiast dłuższe wybieganie w moich kątach wsiowych ale wcześniej mogę się z Wami spotkać, żaden problem
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wcześniej ja się pewnie nie pozbieram, na BBL powinienem się wyrobić :hejhej: :hejhej: Qba pewnie po BBL'u czasu nie ma, więc zaproponował niedzielę..
Ja też się, Piechu, wybieram długo na BBLa, niedawno nawet poszedłęm spać w piatek z zamiarem, ale przespałem porę ;)..Kiedy byłem w Olsztynie, Runkris mnie wyciągał do nich, ale oni tam około piątki biegną na same zajęcia, więc się spłoszyłem :hej: Może wreszcie teraz u nas bym powrócił ;)..
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

piątka to taka w sam raz rozgrzewka... no chyba, że pędzą po 3:30 :D
no to jak z łykendem? chętnie bym się dowiedział ile popełniam błędów i dlaczego jest ich tak dużo, i że materiał na biegacza ze mnie żaden, i że nigdy nie poprawię już techniki i lepiej żebym się wziął za szachy :hej:
póki co dziś po pracy na rusałce poudaję, ze biegam ;)
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Po pierwsze primo ;): jeśli masz ochotę wlecieć na BBL na 9:30 w sobotę, to i mnie zmobilizujesz tym faktem ;) Po zajęciach można skorzystać z bliskiej relacji stadionu z jeziorem ;) i potruchtać nad Rusałką..Po drugie duo: Qby na BBLu nie będzie, nie wiem, jak z jego czasem po..W niedzielę możemy się spotkać też tam i pozawracać Qbie głowę, ale na razie to wstępnie, bo on musi się wypowiedzieć, a i ja kilka chwil temu dowiedziałem się o jakiś niedzielnych planach moich dziewczyn..W tej więc kwestii będziemy w kontakcie.

Dziś to ze światełkiem, czy zdążysz bez?
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dobra, będę czekał na info.
Dziś ze światełkiem niestety. Robotę kończę o 16.00, z Winograd jeszcze 10minut autem więc jak dojadę na miejsce i się ogarnę to już lekko ciemnawo będzie. Skończę rozgrzewkę i ciemnica totalna nastąpi ;) Chociaż nie wiem czy przypadkiem po wsi swojej biegać nie będę bo się okazało, że dziś ekipa remontowa do mnie wlatuje więc pewnie będę musiał być wcześniej w domu.
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No mam dziś ten sam dylemat..Niby zajęć nie mam wiele, ale tez mi tu ma przyjechać ekipa montować barierkę (co oni chcą po 16tej robić po ciemku, tego nie wiem)..I też ewentualnie czekają mnie podchody nad Rusałką ;) ..
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

to może nam się dziś szlaki przetną :)
Crocodil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piechu pisze:no to jak z łykendem? chętnie bym się dowiedział ile popełniam błędów i dlaczego jest ich tak dużo, i że materiał na biegacza ze mnie żaden, i że nigdy nie poprawię już techniki i lepiej żebym się wziął za szachy :hej:
P@weł pisze:Po pierwsze primo ;): jeśli masz ochotę wlecieć na BBL na 9:30 w sobotę, to i mnie zmobilizujesz tym faktem ;) Po zajęciach można skorzystać z bliskiej relacji stadionu z jeziorem ;) i potruchtać nad Rusałką.
Serdecznie zapraszam na BBL :) Gwarantuję, że nikt nikomu nie każe przejść na szachy, bo technikę można poprawić zawsze, bez względu na wiek i kondycję. Natomiast ćwiczenia z Yacoolem to świetny ku temu przyczynek :) U niektórych osób już po pierwszych zajęciach widać znaczną poprawę :) Ja prawie miesiąc ociągałem się z pierwszym przyjściem, a potem tego żałowałem...

Co do Rusałki, to po BBL-u, o 11:00 ma być spotkanie zBiegiemNatury. Nie wiem jak to dokładnie będzie wyglądać ale przypuszczam że będzie miało właśnie formę truchtania po trasie GP :)
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piechu pisze:to może nam się dziś szlaki przetną :)
Taki mały zlocik Mactronic'ów, powiadasz? :spoczko:
Crocodil pisze:Ja prawie miesiąc ociągałem się z pierwszym przyjściem, a potem tego żałowałem...
Pierwszy nie był dla mnie problemem, ale kolejne :hej:
Crocodil pisze:Co do Rusałki, to po BBL-u, o 11:00 ma być spotkanie zBiegiemNatury. Nie wiem jak to dokładnie będzie wyglądać ale przypuszczam że będzie miało właśnie formę truchtania po trasie GP :)
No to super! To pierwsze takie spotkanie zBN, czy przed GP już było?

Do Piecha: wgrałem sobie dziś wreszcie Tapatalk'a za podpowiedzią, wreszcie będę na bieżąco :spoczko:
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

ODPOWIEDZ