Strasb - Komentarze
Moderator: infernal
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
- Życiówka w maratonie: brak
gratuluje zyciowki na dyche
- giz
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Wieki mnie tu nie było, ale już nadrobiłam zaległości w czytaniu Twojego bloga i śledzeniu postępów
Muszę powiedzieć, że podziwiam regularność treningów, a przede wszystkim to, że się tym bawisz i czerpiesz z biegania tak wiele radości. Niechże i mnie się to udzieli!
No i gratuluję życiówki!
Będę zaglądać
Muszę powiedzieć, że podziwiam regularność treningów, a przede wszystkim to, że się tym bawisz i czerpiesz z biegania tak wiele radości. Niechże i mnie się to udzieli!
No i gratuluję życiówki!
Będę zaglądać
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Giz, dzięki za miłe słowa! Będę gościć z przyjemnością!
- hankaskakanka
- Wyga
- Życiówka na 10k: 48:56
- Życiówka w maratonie: 4:02
Przeczytałam Twojego bloga - w jednym ujęciu widać, jakie robisz postępy. Z całości przebija też radość, jaką sprawia Ci bieganie. Mocno trzymam kciuki za ciąg dalszy i za start w półmaratonie
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
bo radosc jest najwazniejsza
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo dziękuję za te ciepłe słowa, przelełam ich pozytywną energię w mój dzisiejszy wieczorny trening. Tak, bieganie to dla mnie duża radość i ważna szufladka w moim mikrokosmosie, którą otworzyłam w naprawdę właściwym dla mnie czasie. Radość, jak pisze Bawareczka (i wiara w siebie - jeszcze dodam) są najważniejsze. I warto pamiętać, że "Porównując się z innymi możesz stać się próżny i zgorzkniały, bowiem zawsze znajdziesz lepszych i gorszych od siebie." Dlatego ja biegam dla siebie.hankaskakanka pisze:Przeczytałam Twojego bloga - w jednym ujęciu widać, jakie robisz postępy. Z całości przebija też radość, jaką sprawia Ci bieganie. Mocno trzymam kciuki za ciąg dalszy i za start w półmaratonie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Mam podobne odczucia. U mnie jest jeszcze WIELKIE ZDZIWKO, bo ja nie moge sie nadziwic, ze JA biegam bo ja nigdy nie biegalam przeciez... Wiec chce zobaczyc, ile moge i gdzie sa moje biegowe limitystrasb pisze:bieganie to dla mnie duża radość i ważna szufladka w moim mikrokosmosie, którą otworzyłam w naprawdę właściwym dla mnie czasie.
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
i ja tezpardita pisze: Mam podobne odczucia.
- Catrine
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: bywa koło 45 minut
- Życiówka w maratonie: pracuję nad tym :)
Oj mocny trening, oby tak dalej! Gepardy są okeej, też lubię się paćkać :D
“We are limited but we can push back the borders of our limitations”
-
- Zaprawiony W Bojach
Lampart, gepard.. jeden pies
Bardzo skomplikowany ten Twoj trening.
Ja mam problem z tym schlodzeniem, bo ono - zdaje sie - powinno byc na spokojnie, a ja z reguly pociskam na koniec.
Bardzo skomplikowany ten Twoj trening.
Ja mam problem z tym schlodzeniem, bo ono - zdaje sie - powinno byc na spokojnie, a ja z reguly pociskam na koniec.
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Ależ Ty szybko biegasz! Gratulacje!
- giz
- Wyga
Strasb, skoro Ty tak biegasz na oparach to wolałabym Cię wypoczętej na trasie nie spotkać, bo pęd powietrza, które zabierasz za sobą jest mi w stanie tylko piasku do oczu nasypać. Tfu, błota, znaczy się
Bardzo ładnie Ci wyszedł ten trening , mimo deszczu.
Bardzo ładnie Ci wyszedł ten trening , mimo deszczu.
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Eleganckie interwały, nie ma co! Szybko i na temat. Deszcz w czasie biegania fajna rzecz, ale raczej przy długich wycieczkach biegowych. Interwały to trudno w takich warunkach robić. Tym bardziej szacun. I pozdrowienia.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Babeczki, każdej z osobna i wszystkim razem dzięki za miłe słowa! Dolałyście najlepszego paliwa i nie trzeba już będzie jechać na oparach! Niemniej to tylko 250 metrówki, na 10km to by mi jeszcze nawet pleców Alexii za długo nie było dane oglądać.
Tak jak pisałam na blogu mam przymusowe parę dni wolnego, ale będę oczywiście zaglądać do was jako kibic.
Tak jak pisałam na blogu mam przymusowe parę dni wolnego, ale będę oczywiście zaglądać do was jako kibic.
-
- Zaprawiony W Bojach
No, Kochana, jak mus to mus!
Choc mnie przy takim musie szlag trafia - ostatnio glupia grzybica wywalila basen z planu treningowego na miesiace Ale na szczescie to tylko 5 dni, a i doktorat moze na ty skorzysta Milej soboty!
Choc mnie przy takim musie szlag trafia - ostatnio glupia grzybica wywalila basen z planu treningowego na miesiace Ale na szczescie to tylko 5 dni, a i doktorat moze na ty skorzysta Milej soboty!