To wejdz na google i wpisz Robert Korzeniowski i zobacz jaki czas miał na 50kmGlonson pisze: bo to za szybkie tempo by chodzić...

Moderator: infernal
To wejdz na google i wpisz Robert Korzeniowski i zobacz jaki czas miał na 50kmGlonson pisze: bo to za szybkie tempo by chodzić...
I tu mnie masz!? Za szybko chciałem odpisać i do tego nie "doszedłem"panucci10 pisze:To wejdz na google i wpisz Robert Korzeniowski i zobacz jaki czas miał na 50kmGlonson pisze: bo to za szybkie tempo by chodzić...
A Ty Michał masz w tym spory udział. Jeszcze raz osobiste dziękuję!mihumor pisze:Duże gratki. Piękne podsumowanie sezonu, wiosną były dobre te dyszki ale teraz to piętro wyżej jestBrawo.
Powiem tak. Fakt. To ja biegałem jesienią, nie Ty - trudno by było inaczejmihumor pisze:Nie przesadzajmy, jesień to twoja prywatna wojna i własne przewagi. Wiosna na pewno Cię odblokowała takoż fizycznie jak i mentalnie i to był największy zysk bo cyfry bym widział na tamtym etapie raczej drugoplanowo
Żona ma już przykazane, żeby nazywać mnie swoim OGIEREMCzułem się jak pokazie WKKW – Próbie Ujeżdżania.