![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
ja patrzac na zdjecie nei zgadlabym co to za buty
![:bleble:](./images/smilies/bleble.gif)
![:ojnie:](./images/smilies/ojnie.gif)
![:ojoj:](./images/smilies/ojoj.gif)
a na rece zegarek jak to juz ktos tu na forum powiedzial dla barbie
Moderator: infernal
Prawdziwy twardziel nie potrzebuje obuwia, biegnij boso.tylko mi powiedz jakie tam buty trzeba :PPPP
zoltar7 pisze:Bardzo mnie cieszy, że LadyE zainwestowała w nowy sprzęt... bo to oznacza, że zdecydowała się potraktować bieganie nieco bardziej poważnie, a co za tym idzie za 2-3 lata będziemy mieli kolejną amatorkę biegającą maraton poniżej 2h45min.![]()
![]()
(jest nadzieja, że do tego czasu kolano się wygoi).
A mnie wychodzi, że niektóre zawodniczki przed LadyE musiały skrócić trasę (o jedno okrążenie). Wyglądała raczej na jakieś 6 miejsce, zresztą w wynikach przed nią są osoby, które... no, hm, nie powinny być przed nią. I raczej nie zrobiły takiego postępu :>zoltar7 pisze:Btw. LadyE a w Biegu Wedla byłaś która? Mi wychodzi, że ósma?
Ale LadyE nie zasługuje na lepsze miejsce niż 8Beauty&Beast pisze: Wyglądała raczej na jakieś 6 miejsce, zresztą w wynikach przed nią są osoby, które... no, hm, nie powinny być przed nią. I raczej nie zrobiły takiego postępu
Nie zupełnie nic nie znaczy. LadyE musisz popracować nad techniką, należy spróbować biegać na śródstopie, skrócić krok i zwiększyć kadencję. Musisz znaleźć jakiegoś trenera-konsultantaSylw3g pisze: Lady, straszne susy robisz, dużo tracisz na tym energiiTa Emilia Z. ma podobną cechę, ale jeszcze bardziej radykalną
![]()
Nie żebym był jakimś specem, ale lubię sobie obserwować takie rzeczyNo i ofkroz to nic nie znaczy, ot takie moje spostrzeżenie.
To ty masz w tym kapturku dziurę... bo włosy ci z tyłu kapturka wychodząBeauty&Beast pisze: Wcześniej była rozgrzewka:
wszelkie uwagi sa jak najbardziej na miejscu (choc jednak nie do konca bo to watek BB :PP ) no chyba ze ktos mi chce znowu wypomniec tusze :PPPPPSylw3g pisze:Lady, straszne susy robisz, dużo tracisz na tym energiiTa Emilia Z. ma podobną cechę, ale jeszcze bardziej radykalną
![]()
Nie żebym był jakimś specem, ale lubię sobie obserwować takie rzeczyNo i ofkroz to nic nie znaczy, ot takie moje spostrzeżenie.