Mam zupełnie tak samokachita pisze:Nie no, jak nie biegam, to mi biegania brakuje i w sumie cieszę się na każde wyjście, nawet jak mi chwilowo średnio idzie

Moderator: infernal
Mam zupełnie tak samokachita pisze:Nie no, jak nie biegam, to mi biegania brakuje i w sumie cieszę się na każde wyjście, nawet jak mi chwilowo średnio idzie
Kasia, jeśli dobrze pamiętamy pewien niedawny komplement - mięśnie grzbietu masz OK, nie musisz ich ćwiczyćPS A, i na grzbiet jest głupie ćwiczenie, którego nie mogę za bardzo robić ze względu na problemy z kręgosłupem lędźwiowym. Muszę się spytać pana prowadzącego, czy można to jakoś zmienić...
Za oknem termometr wskazuje 17 st. C. To ja się pytam: gdzie tu upał?kachita pisze: A co do upału to chciała-nie chciała, musiała, że tak zacytuję klasyka
Moje w tym miesiącu znikną chyba całkiem....kachita pisze:Mięsień nieużywany zanika, więc jednak muszę![]()
A co do upału to chciała-nie chciała, musiała, że tak zacytuję klasyka
Niezły paradoks - wszyscy latem czekają na upały, a my - biegający, truchtający, kulający się - liczymy na załamania pogody, chmury, deszcze niespokojneW czwartek podobno ma być załamanie pogody, no ale z tym to nic nie wiadomo. Ja tam trzymam za to kciuki
Masz jakieś leki na migrenę?kachita pisze:
Chciałam dzisiaj poszurać tak z półtorej godziny, no ale nie wyszło. Wczoraj miałam migrenę-mordercę (w pewnym momencie myślałam, że mi zaraz rozsadzi głowę, masakra), dzisiaj głowa też lekko pobolewała. I do tego jest parno i duszno. I za szybko zaczęłam. No ale mimo wszystko coś tam wyszło, więc nie jest tak źle.