We wtorek chcę zrobić tegoroczny debiut kolców i machnąć na bieżni standardowe 6 x 200 m + 4' P - celuję w 32 sekundy na początek. Jestem bardzo ciekawy jak mi to pójdzie.
Moderator: infernal
Ja oglądam z sentymentu - grałem od trampkarza do juniora w klubie. Naszą kopaną ligę lubię oglądać, bo jest totalnie nieprzewidywalna. Do piwka w sam raz.mihumor pisze:Kiedyś chadzałem regularnie na Wisłę (też w II lidze) i na Hutnika (tylko w II lidze przed ich awansem) ale z 10-15 lat temu mi całkiem przeszło. Dla mnie do śledzenia piłki niezbędne jest poczucie jakiejś tożsamości czy przynależności, tego na dziś nie czuję i do tego nigdy nie wrócę. Z fanatyka stałem się w tej tematyce zupełnym olewatorem. Nawet już LM nie oglądam. Zasadniczo to może z braku czasu bo w zasadzie mało co oglądam albo i prawie nic.
Skoor pisze:a te chipsy to są też jakieś serowe, albo cebulkowe? Albo najlepiej takie i takie
sosik pisze:We wtorek chcę zrobić tegoroczny debiut kolców i machnąć na bieżni standardowe 6 x 200 m + 4' P - celuję w 32 sekundy na początek. Jestem bardzo ciekawy jak mi to pójdzie.
Tak... Też tak mam, gdzieś trzeba było znaleźć czas przeznaczony na bieganie.mihumor pisze:Dla mnie do śledzenia piłki niezbędne jest poczucie jakiejś tożsamości czy przynależności, tego na dziś nie czuję i do tego nigdy nie wrócę. Z fanatyka stałem się w tej tematyce zupełnym olewatorem. Nawet już LM nie oglądam. Zasadniczo to może z braku czasu bo w zasadzie mało co oglądam albo i prawie nic.
Zaczynasz gadać jak człowiek. Ale pamiętaj, że to wchodzi tylko z czteropakiemSkoor pisze:nooooochyba sobie kupię na piątkowy wieczór
marek84 pisze:Zaczynasz gadać jak człowiek. Ale pamiętaj, że to wchodzi tylko z czteropakiem![]()
Komunię syna mam w niedzielę - jestem ciekawy ile będzie na plusie waga.marek84 pisze:sosik pisze:We wtorek chcę zrobić tegoroczny debiut kolców i machnąć na bieżni standardowe 6 x 200 m + 4' P - celuję w 32 sekundy na początek. Jestem bardzo ciekawy jak mi to pójdzie.![]()
Kurde, a co ma tutaj nie pójść? Na asfalcie w butach treningowych byś to pobiegł, na stadionie i w kolcach to się koło 30 sek zakręcisz -> tyle pójdzie. I to będzie takie bardziej przewentylowanie się.