Pogode zamowilem, ale ostatnio maja problemy z terminowa realizacja zamowienLogadin pisze:Niech jeszcze pogodą ugoszczą i będzie super.

Moderator: infernal
Pogode zamowilem, ale ostatnio maja problemy z terminowa realizacja zamowienLogadin pisze:Niech jeszcze pogodą ugoszczą i będzie super.
Przeglądam Twoje wpisy i czasami jestem naprawdę pod wrażeniem. Twoje treningi są strasznie mocne, ale to już pewnie Ci ktoś mówił - ja nigdy tak nie trenowałem, nawet nie zbliżałem się z intensywnością; chyba najcięższy trening jaki zrobiłem w życiu to 3x5km w tempie HM na przerwie 5min. Z czego to u Ciebie wynika? Taki zmienny, o którym piszesz wyżej to wg mnie jest wysiłek większy niż HM poniżej 1:20, a o ile pamiętam to Twój rekord na HM to gdzieś koło 1:22, choć mogę się mylić. Orka nieziemska.Logadin pisze:W planie siedzi 20km zmiennego (tysiak po 4:05 + tysiak po 3:36 - więc mocna orka) ale kumple cisną Biegnij Warszawo i nie wiem czy się nie wyłamać i polecieć z nimi w trupa.
Jezeli chodzi o skrot dla Frankfurtu nad Menem, to najlepiej uzywac Ffm ("oficjalny" skrot stosowany w DE) lub ewentualnie FRA (kod lotniska)Morderca_z_głębi_lasu pisze:Powodzenie w FRN czy RFN, bo tak przeczytałem
Hehe Pewnie będzie szybciejLogadin pisze:3:50 nie @#$%^ szybciej