keiw pisze:Prawie jak Sikor :-D
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moderator: infernal
keiw pisze:Prawie jak Sikor :-D
Pas musi być!!!Logadin pisze:Noo pas HR to musiał byćSiedlak przecież na tętno jedzie, z nadgarstka to co drugi trening by szedł do śmietnika hehe
Zarty zartami, ale mojego Fenixa 3 to mi wlasnie zona jako niespodzianke na urodziny kupila.jacekww pisze:keiw pisze:Prawie jak Sikor :-Da gdy nie ma żony w domu, to...
Ja mam niespodziankę którą wybrał Cichy a żona kupiła w sklepie który ja wskazałemSikor pisze:Zarty zartami, ale mojego Fenixa 3 to mi wlasnie zona jako niespodzianke na urodziny kupila.jacekww pisze:keiw pisze:Prawie jak Sikor :-Da gdy nie ma żony w domu, to...
I wiedziala co chce konkretnie, a nie wybierala w ciemno. Kochana jest
Rozsądna żonaSiedlak1975 pisze:Jest GIT!!!!
Przyjechalem do domu. Żona dała mi zegarek i powiedziała że nie będziemy robić cyrku z urodzinami bo mi ślina kapie z paszczy. W piątek pierwszy trening!!!!!
Moje chłopaki mają 16 i 17 lat więc taka zabawa jest bez sensusochers pisze:Rozsądna żonaSiedlak1975 pisze:Jest GIT!!!!
Przyjechalem do domu. Żona dała mi zegarek i powiedziała że nie będziemy robić cyrku z urodzinami bo mi ślina kapie z paszczy. W piątek pierwszy trening!!!!!Moja kiedyś wymyśliła, że mogę biegać z nowym zegarkiem, ale na gwiazdkę pakujemy i "rozpakowuję" prezent oficjalnie, także zawsze możesz żonie podrzucić taki temat, żeby był wilk syty i owca cała.
Nie wiem czy wszyscy ale spora część na pewno...piotr.valczynski pisze:Czy wszyscy biegacze wplataja akcesoria do biegania w prezenty urodzinowe i gwiazdkowe?![]()
Moj FR625 tez dostalem od zony, oczywiscie wyszukany i w koszyku na wspolnym ebay-uGdy go dostalem oczywsicie pytanie: Kochanie skad wiedzialas ze taki wlasnie chcialem?
To sie nazywa Teamwork!Siedlak1975 pisze:Ja mam niespodziankę którą wybrał Cichy a żona kupiła w sklepie który ja wskazałem
Na dotsport.pl są Mizuno Shadow 2 za 357zł. Wszystkie rozmiary. Może cię to zainteresujeSikor pisze:To sie nazywa Teamwork!Siedlak1975 pisze:Ja mam niespodziankę którą wybrał Cichy a żona kupiła w sklepie który ja wskazałem