Mam to samo i to na tydzień przed startemSikor pisze:Jakis taki "zwatpiony" jestem

Moderator: infernal
Mam to samo i to na tydzień przed startemSikor pisze:Jakis taki "zwatpiony" jestem
Sek w tym, ze argumentow mi nie brakuje. Runalyze prognozuje dobrze, treningi ida dobrze.Siedlak1975 pisze:Machnij jakiś mocny trening, który pokaże gdzie jesteś i wzmocni głowę. Masz jeszcze prawie 3 tygodnie więc zregenerujesz. Jakieś wątpliwości i obawy zawsze będą ale to dobrze bo będzie dodatkowe paliwo w postaci adrenaliny
Przestan krakacrolin' pisze:Aktualna poprawa pogody ma trwać około dwa tygodnie, także na Frankfurt myślę, że wam się zdąży zepsuć i będzie komfortowe 5 stopni
To ja sie chetnie pogoda zamienie na FrankfurtSiedlak1975 pisze:Znowu Rolinowi słonko zaświeci? To będzie 3 raz w roku. To już trzeba mieć pecha
Uhu, to juz nieduzo czasu. Ale nic to, bedzie dobrze!rolin' pisze:Mam to samo i to na tydzień przed startemSikor pisze:Jakis taki "zwatpiony" jestem
3:17:07 z zeszlego roku z Frankfurtu.Siedlak1975 pisze:Sikor, jaki masz PB w maratonie?
No taki byl wlasnie plan: 3:10, a kazda nastepna minuta to juz hicior.Siedlak1975 pisze:No to może sub 3:10 zamiast 3:05? To i tak około 8 min szybciej-super. Mniej stresu a wynik ładny i życiówka mocno poprawiona.
He, he, widze ze nie glaszczesz po glowceLogadin pisze:E tam jak walka to solidnaNie ma co w Bubkę się bawić :D