albo i Kasia śmignęła z formą do górywolf1971 pisze:Śnieg był mniejszy i dlatego biegło się lepiej

Kasia - napisz czy Ty po płaskim takie tętno biegasz - ja wczoraj podobny dystans miałam, tyle, że z podbiegami a tętno do 198 mi dochodziło

Moderator: infernal
albo i Kasia śmignęła z formą do górywolf1971 pisze:Śnieg był mniejszy i dlatego biegło się lepiej
A moze tetno na widok jakiegos przystojnego biegacza tak Ci wystrzelilo?rubin pisze:albo i Kasia śmignęła z formą do górywolf1971 pisze:Śnieg był mniejszy i dlatego biegło się lepiej;
Kasia - napisz czy Ty po płaskim takie tętno biegasz - ja wczoraj podobny dystans miałam, tyle, że z podbiegami a tętno do 198 mi dochodziło
No co ty, to ty nie wiesz teraz jest nowy "trend". Teraz kiedy przyszła moda na bieganie, to się już nie macha/odmachuje. Teraz mijasz innego biegacza z dumnie podniesioną głową i wyższością, a nawet demonstrujesz z pewną dozą pogardy brak zainteresowania. A ci co machają wychodzą na głupków i debili, nie mówiąc już o kobietach machających na widok nadciągającego biegacza (no te to już po prostu mają jakiś seksualny problem chybakachita pisze:biegaczy mijałam tylko na początku, większość nawet nie odmachnęła.
do mojej wsi na szczęście, te nowości nie dotarły i mam nadzieję, nie dotrązoltar7 pisze:..... A ci co machają wychodzą na głupków i debili, nie mówiąc już o kobietach machających na widok nadciągającego biegacza (no te to już po prostu mają jakiś seksualny problem chyba). Takie nadejszły wiekopomne czasy.
![]()
![]()
chyba juz dotarly, przynajmniej pani na stadionie starala sie za wszelka cene nie wyjsc na niewyzyta seksualniecichy70 pisze:do mojej wsi na szczęście, te nowości nie dotarły i mam nadzieję, nie dotrą
Dobrą metodą jest upatrzenie sobie kogoś kilka-kilkanaście metrów z przodu i sukcesywne gonienie tej osoby - ważne jest, żeby ta osoba biegła w podobnym tempie, żeby się nie zajechaćconcordia pisze:jak będę miała kryzys to nie będzie mnie miało co zmotywować do dokręcenia śruby, ale opracuje jakąś metodę
tylko się w stuptuty zaopatrzkachita pisze:Gdybym miała elektryka w domu, to kto wie, kto wieMam nadzieję, że jutro na chodnikach będzie lepiej, zwłaszcza, że chcę wypróbować nową trasę, gdzie chyba jeszcze mniej osób zapuszcza się pieszo...