dobrze ze odpusciles! To napewno wyjdzie Ci na dobre!pulchniak pisze:Miałem jutro pobiec Trzy Kopce ale odpuszczam.
heh Karol bujasz chyba w obłokachkszor pisze:Tomek,ja mu obstawiam jakoś 3:27:...

ja cos czuje ze mnie w tym Poznaniu sponiewiera

Moderator: infernal
dobrze ze odpusciles! To napewno wyjdzie Ci na dobre!pulchniak pisze:Miałem jutro pobiec Trzy Kopce ale odpuszczam.
heh Karol bujasz chyba w obłokachkszor pisze:Tomek,ja mu obstawiam jakoś 3:27:...
Wchodze dzisiaj do apteki prosze o fastum a babka mi mówi ze na recepntepulchniak pisze:Posmaruj sobie Fastm przed biegiem.
Moim zdaniem 3:2x jest w zasięgu. Powodzenia
No ja startówek nie mam i raczej nigdy nie kupie bo waga moja jak na startówki to waga ciężkaKrzychu M pisze:Startówki nie mają tak dobrej amortyzacji,a i kilka kilometrów wyszło po bardzo nierównej kostce.
Ale buty się sprawdziły-zero obtarć.
Masz złamac te cholerne 3:30![]()
no u mnie jest 6 aptek i niestety żadna nie sprzedaje, mam nadzieje ze ten nurofen bedzie dobrypulchniak pisze:Fastum jeszcze niektóre apteki sprzedają jak się powie że zalecił lekarz i smarowałeś już wcześniej.
Moje Saucony to też takie start-treningowe.Ale lekkie-220g.panucci10 pisze:No ja startówek nie mam i raczej nigdy nie kupie bo waga moja jak na startówki to waga ciężkaKrzychu M pisze:Startówki nie mają tak dobrej amortyzacji,a i kilka kilometrów wyszło po bardzo nierównej kostce.
Ale buty się sprawdziły-zero obtarć.
Masz złamac te cholerne 3:30![]()
startowo-treningowe właśnie zakupilem i poki co są super a i amortyzacja jest
No Krzychu trzymaj mocno kciuki i postaram sie walczyć jak Ty
walczyć będe, ale o co to sie okazeKrzychu M pisze:Walcz,walcz tylko nie zwalniaj tak jak ja
Ma być drugi Wrocław-tylko szybszy![]()
no tego tez Tobie życzeGife pisze:Wiesz, idealnie przebiec maraton jest fajnie, ale trudniej jest powtórzyć tę sztukę za każdym następnym razem, bijąc życiówkę przy okazji
Mam nadzieję, że Ty w Pozku, Ja w Łodzi tego dokonamy. Fajnie będzie mieć deja vu, ale z lepszymi tempami