Czekaj no czekaj. To dotyczyło mnie?Skoor pisze:Spoko spoko, ja się delektuje wypoczynkiem. Nie jestem nadgorliwy jak co poniektórzy![]()

Moderator: infernal
Czekaj no czekaj. To dotyczyło mnie?Skoor pisze:Spoko spoko, ja się delektuje wypoczynkiem. Nie jestem nadgorliwy jak co poniektórzy![]()
Eheeee..Skoor pisze:Nieeeee nooooo coooo Tyyyyyy![]()
ale ale, młodość ma swoje prawa. Ja już patrzę z perspektywy tatuśka
ohooSkoor pisze:Ekhem
[img]fotka[/img]
Żony to ja wolę nie ruszać, niech siedzi na tyłku teraz.infernal pisze:To zabierz żonę że sobą, niech robi fotki i nagrywa
To się jeszcze okaże, nie mówię, że nie. W kolcach jednak nigdy nie biegałem, będzie nowość. Do nagłej poprawy podchodzę z rezerwą i zimną krwią. Potrenujemy zobaczymy jak to mówiąinfernal pisze:Dosyć, że już obecnie masz lepsze wyniki na long to na krótkich też poprawisz.
Ja też nie, aż tu nagleSkoor pisze: To się jeszcze okaże, nie mówię, że nie. W kolcach jednak nigdy nie biegałem, będzie nowość. Do nagłej poprawy podchodzę z rezerwą i zimną krwią. Potrenujemy zobaczymy jak to mówią
Wymiana.Skoor pisze:Niby złożyłem dyspozycję wymiany, wrzucę do paczkomatu i na następny tydzień będę miał nowe. Czuję ewidentny luz w palcach, a wydaje mi się, że powinno być dopasowane prawie jak skarpeta tak jak mam w startowkach na asfalt.
Rolli? Masz większe doświadczenie. Zostawiać? Wymieniać?