Moderator: infernal
Mowilam Ci, ze przesadzasz z treningami... Ale dopiero jakis glupi zapis z urzadzenia dal Ci do myslenia... Smutnewolf1971 pisze:Zwróciłaś uwagę na Training Effect: 5.0Mnie też to dzisiaj pokazało
I to jest znak, że trzeba odpocząć
to dam Ci znac jak zapisy ruszą bo tylko 250 miejsc ma byckachita pisze:Widziałam linka do tego maratonu u Ciebie na blogu lub w komciach, brzmi interesująco I niedaleko od Wrocka. Muszę obczaić, czy mi termin pasuje i kto wie, czy się nie skuszę
101%? Że niby moje HRmax to 180? A skądwolf1971 pisze:101% HR max... Dostanę zawału przez Ciebie
taaak, 24 sierpnia, mi się coś pomyliłokachita pisze:Dzięki
W ogóle obczaiłam link i wychodzi na to, że impreza jest w sierpniu, a nie w czerwcu. Myślimy o tej samej?
Zmęczyłaś Murakamiego i Kuryłę...Kaczita pisze: PS Mam ochotę poczytać jakąś fajną książkę o bieganiu, ma ktoś jakieś typy? Murakamiego, Jurka, Urodzonych Biegaczy i Kuryłę mam przeczytanych.
Hmmm. Muszę obczaić, czy w tym samym terminie nie mam konwentu, a jeśli mam, to czy na niego jadęconcordia pisze:taaak, 24 sierpnia, mi się coś pomyliłokachita pisze:Dzięki
W ogóle obczaiłam link i wychodzi na to, że impreza jest w sierpniu, a nie w czerwcu. Myślimy o tej samej?
Murakami mi się podobał, Kuryła troszkę mniejzoltar7 pisze:Zmęczyłaś Murakamiego i Kuryłę...no szacun