![:echech:](./images/smilies/echech.gif)
Chude szkapy...
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
A, że tak się zapytam dla porównania... tkanki tłuszczowej to ile wy macie? 10%?
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderator: infernal
Jak zaczynałem wytapianie to przy 70kg miałem 14,8%. Teraz nie wiemPhalandir pisze:Powinniście wszyscy się pościgać w Atlas Run... biegu na 10 km z piłką lekarską na plecach.![]()
Chude szkapy...![]()
A, że tak się zapytam dla porównania... tkanki tłuszczowej to ile wy macie? 10%?
Mi waga pokazuje 26,3%Siedlak1975 pisze:Jak zaczynałem wytapianie to przy 70kg miałem 14,8%. Teraz nie wiemPhalandir pisze:Powinniście wszyscy się pościgać w Atlas Run... biegu na 10 km z piłką lekarską na plecach.![]()
Chude szkapy...![]()
patrząc na ilość dni/km trochę takSiedlak1975 pisze:Co wy z tym eksperymentem? Na jednej nodze biegam czy co?
Teraz sobie uświadomiłem, że na forum nikt tak nie trenuje. Nie czytam wszystkich blogów ale nie spotkałem nic podobnego.cichy70 pisze:patrząc na ilość dni/km trochę takSiedlak1975 pisze:Co wy z tym eksperymentem? Na jednej nodze biegam czy co?
Nie wiem, bo nie wiem jakie jest moje TM na dzień dzisiejszy ani jakie jest życzeniowe na dzień startu.Phalandir pisze:Widać, że z tempem Maratonu to jesteś zaznajomiony jak mało kto.![]()
Wiesz ile najwięcej takich kilometrów na treningu zrobisz?
Uznałem, że to jest tempo do łamania 3:10, czyli 4:20.Siedlak1975 pisze:Nie wiem, bo nie wiem jakie jest moje TM na dzień dzisiejszy ani jakie jest życzeniowe na dzień startu.
A rzeczywiście... coś pokiełbasiłem. Miałem pisać 4:30, ale za bardzo się zapatrzyłem na środowy trening.Siedlak1975 pisze:Na 3:10 wystarczy tempo 4:30, które chyba nie będzie mnie już interesować.
Tempo 4:20 daje wynik 3:02:50