przy okazji: jak tak czytam Wasze kontuzjowane blogi, to od razu włącza mi się samokontrola

Kachita, szybko wracaj do formy

Moderator: infernal
Czy to jest gips termoaktywny?kachita pisze:No właśnie to nie jest gipsowy gips, tylko ten taki nowoczesny, nożyczkami (nawet tymi do kurczaka) nie da rady za bardzo, testowane
To na pewno chodziło o bieganie, bo Gife deklarował tu też trenerskie zdolności w innej dziedzinie... Tak czy owak trochę jestem zazdrosnykachita pisze: Znowu śniło mi się dzisiaj bieganie, a do tego jeszcze Gife
Chyba za młody jestemzoltar7 pisze:To na pewno chodziło o bieganie, bo Gife deklarował tu też trenerskie zdolności w innej dziedzinie... Tak czy owak trochę jestem zazdrosnykachita pisze: Znowu śniło mi się dzisiaj bieganie, a do tego jeszcze Gife![]()
Spokojnie trenerze masz tyle lat ile trzeba i do Wrocławia rzut beretem, dasz radęGife pisze:Chyba za młody jestemzoltar7 pisze:To na pewno chodziło o bieganie, bo Gife deklarował tu też trenerskie zdolności w innej dziedzinie... Tak czy owak trochę jestem zazdrosnykachita pisze: Znowu śniło mi się dzisiaj bieganie, a do tego jeszcze Gife![]()
Kaczitka sobie dorze radzi bez trenerazoltar7 pisze: Spokojnie trenerze masz tyle lat ile trzeba i do Wrocławia rzut beretem, dasz radę
Po pierwsze, mój sen był całkowicie niewinny. Po drugie, aż tak stara nie jestem, no heloł. A po trzecie, w okolicach trzydziestki parę lat różnicy wieku wte czy wewte przestaje mieć jakiekolwiek znaczenie. O.Gife pisze:Chyba za młody jestemzoltar7 pisze:To na pewno chodziło o bieganie, bo Gife deklarował tu też trenerskie zdolności w innej dziedzinie... Tak czy owak trochę jestem zazdrosnykachita pisze: Znowu śniło mi się dzisiaj bieganie, a do tego jeszcze Gife![]()
Gife pisze:Kaczitka sobie dorze radzi bez trenerabierze ze mnie przykład