Rolli straszne komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

sebastian899

Nieprzeczytany post

MatiR pisze:Gość który cię zlał na 1000m.
Gość który pojechał bez przygotowania pod 10km bo ma jaja i nie unika rywalizacji.
Aaaa już sobie przypomniałem ... :hej:
New Balance but biegowy
kkkrzysiek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wychodzi na to, że "Rolli, musisz!" przebiec tę połówkę w 1:19.
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Nie muszę. :ble:

Przede wszystkim teraz nie, jak wchodzimy w sezon MD.
sebastian899

Nieprzeczytany post

kkkrzysiek pisze:Wychodzi na to, że "Rolli, musisz!" przebiec tę połówkę w 1:19.
No chyba Krzychu nie sądziłeś że on ta połówkę pobiegnie :hej: , przecież on zawsze tylko dużo gadał :hahaha: , a swoje nie spełnione marzenia sportowe próbuje zrealizować na innych biedakach którzy nie wiedzą w co się pakują :hej: :hej:
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jakie marzenia? 1:19? :hahaha:

Przecież wszystkie moje życiówki są lepsze od twoich! I to w wieku twojego tatusia.
MatiR
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: -
Życiówka w maratonie: -

Nieprzeczytany post

Fajnie ze sobą piszecie :hej:
sebastian899

Nieprzeczytany post

Rolli pisze:Jakie marzenia? 1:19? :hahaha:
.
Z Twoją metryka tak 1.19 może być już tylko w sferze Twoich marzeń , bo i co tego wyniku już nigdy nie osiągniesz . Mam 33.38 , czyli lepiej , ale podpis jest 33.42 i nie zmieniam tego żebyś czuł się zawsze lepszy , :hahaha: , już Ci o tym pisałem kiedyś :hahaha:
MatiR
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Seba. Wiem, że żarty, szydera i trolowanie, ale farmazonisz.
Nawet w wyczynie "dziadki" dają/dawali radę - Bernard Lagat czy Haile Gebreselasie...

Porównywanie swojej życiówki do życiówki innego gościa, który rekord robił będąc 20lat starszy :hahaha:
Bierz się za szydełkowanie...
sebastian899

Nieprzeczytany post

MatiR pisze:Seba. Wiem, że żarty, szydera i trolowanie, ale farmazonisz.
Nawet w wyczynie "dziadki" dają/dawali radę - Bernard Lagat czy Haile Gebreselasie...

Porównywanie swojej życiówki do życiówki innego gościa, który rekord robił będąc 20lat starszy :hahaha:
Dziad dziadem , 20 lat może i miał więcej ale dla ścisłości tylko napisałem że to nie prawda :bum: ( tak z ciekawości chętnie bym się dowiedział ile miał lat robiąc 33.40) ja tak tylko go nakręcam żeby się wkurzył i zrobił tego HM i nabiegal by jakieś 1.22-3 i miał bym się z czego śmiać przez tydzień :hahaha: , przecież z ta metryka to chyba nie myślałeś że piszę na serio :bum: ale ładnie że murem staneles za swoim trenerem , jesteś lojalny to się chwali .P
MatiR
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja wiem że nie na serio... Wszyscy tutaj znamy granicę żartu, ale dobra i zdrowa szydera nie zaszkodzi...

Z marszu 1:22 ? Źle ?
Rolli napisał, że 2-3 tygodnie i biega 1:19, ja bym mu dał 4 tygodnie.
To nie jest nic szczególnego. Półmaraton jest bardzo podobny do takiej 10km, a Roland też nie biega po 30km na tydzień.
Bazę jakąś tam ma.

Większa szydera była z ciebie jak na halę nie chciałeś jechać.
sebastian899

Nieprzeczytany post

MatiR pisze:Ja wiem że nie na serio... Wszyscy tutaj znamy granicę żartu, ale dobra i zdrowa szydera nie zaszkodzi...

Z marszu 1:22 ? Źle ?
Rolli napisał, że 2-3 tygodnie i biega 1:19, ja bym mu dał 4 tygodnie.
To nie jest nic szczególnego. Półmaraton jest bardzo podobny do takiej 10km, a Roland też nie biega po 30km na tydzień.
Bazę jakąś tam ma.

Większa szydera była z ciebie jak na halę nie chciałeś jechać.
Nie mówię że 1.22 źle czy dobrze ale nie 1.19 jak napisał , dobra koniec spamowania .
MatiR
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

E tam...
Chociaż Rolli ma bloga na widoku :hahaha:
kkkrzysiek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jak małe dzieci.
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

sebastian899 pisze:

Dziad dziadem , 20 lat może i miał więcej ale dla ścisłości tylko napisałem że to nie prawda :bum: ( tak z ciekawości chętnie bym się dowiedział ile miał lat robiąc 33.40) ja tak tylko go nakręcam żeby się wkurzył i zrobił tego HM i nabiegal by jakieś 1.22-3 i miał bym się z czego śmiać przez tydzień :hahaha: , przecież z ta metryka to chyba nie myślałeś że piszę na serio :bum: ale ładnie że murem staneles za swoim trenerem , jesteś lojalny to się chwali .P
Tak żeby twoja ciekawość zaspokoić:
Ostatni raz pobiegłem sub34 mając 44 lata.
A 1000m ostatni w 2:47 jak miałem 48. Nie wstyd ci? :bleble:
sebastian899

Nieprzeczytany post

Rolli pisze:
sebastian899 pisze:

Tak żeby twoja ciekawość zaspokoić:
Ostatni raz pobiegłem sub34 mając 44 lata.
A 1000m ostatni w 2:47 jak miałem 48. Nie wstyd ci? :bleble:
wstyd , przepraszam .....chyba już nigdy nie popatrzę na siebie w lustrze , jesteś niesamowity !!!!!!! mówił Ci to juz ktoś?
ODPOWIEDZ