Krzychu M pisze:Dobra,zrozumiałem.
Stosujesz Niemca jako bazę a tempa modyfikujesz w zależości od samopoczucia.
Tak i nie

Tak, trzymam się planu Niemieckiego jako bazy i jako samego pomysłu na realizacje planu bo sam nic na siłę nie bede wymyślał. W tamtym roku wymyślałem i progres niby był ale mały. Nieraz mi Michał mówił że jak bym miał poukładany plan to by było lepiej, i faktycznie tak jest. Odkąd ide poukładanym planem <niemieckim> to progres jest dużo większy, tylko niestety musze go modyfikować pod siebie, i tu nawet nie chodzi o tempa < bo na samym początku sam mi pisałeś że powinienem go zrealizować tylko ciężko bedzie z tymi testami na dyche>tylko chodzi tu o mój czas na bieganie! Musze nie raz coś z planu uszczuplić, wyrzucić, a z czasem zamienić na rower! A tempa modyfikuje bardzo żadko, wręcz sporadycznie.
Krzychu M pisze:Biegniesz tą dyszkę w Skawinie?
Myślę,że 39 powinieneś rozmienić patrząc na wynik połówki.
Na obecną chwile biegne, nie opłaciłem ale powinienem znaleźć czas na ten bieg! W prawdzie bede po nocce ale bieg jest o 15:00 więc zdąże i pobiec i później do pracy na 22:00
Co do założeń, od razu mówie że na 39min nie biegne! Bede chciał złamać 40min, mam nadzieje że pogoda bedzie idealna bo tego mi na zawodach na 10km zawsze brakuje!
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log
5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015