a nie mówiłam, że pusty kalorant
concordia- komentarze
Moderator: infernal
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
- Życiówka w maratonie: brak
no ciekawe, ciekawe Szczerze mówiąc nie wiedziałam o tej wodzie- łyk piwa i łyk wody? Nieee
Ja zazwyczaj wypijam po minimum godzinnym wybieganiu, ale ostatnio mało który trening trwa mniej niż godzinę, więc muszę zmodyfikować zasady Na pewno minimum dyszka musi być nadeptana
hehe Arriba, no własnie, nogi mnie dziś nawalają niemiłosiernie, już pisalam Agnieszce, że chyba z niej na mnie przeszłoProvitamina pisze:Widocznie nie do końca, skoro ją nogi bolą
Gdzieś czytałam, ze po alkoholu z opóźnieniem regenerują sie mięśnie...- coś jest na rzeczy
Zafundowałam im jakąś godzinę temu lodowaty prysznic, może podziękują
A tak serio, to myślę, że mogą być zmeczone bo mam za sobą 2tyg treningów wg nowego planu i przebeig tygodniowy 35kmów, a wcześniej biegałam dużo mniej, w styczniu to w ogóle przez caly miesiąc było niecałe 90
Więc nogi muszą się przyzwyczaić do wzmożonego wysiłku... chyba
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
Projekt zakończony powodzeniem
Rubin, w jakich butkach hasasz u siebie po Cz-wie?
Rubin, w jakich butkach hasasz u siebie po Cz-wie?
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
obecnie asics trail tambora 2 - dobre na łąki ale i na śnieg i błoto, czasem nawet lód; mimo, że mam kolce - jeszcze nie musiałam ich używać
na samym początku kupiłam kalenji /chyba kapteren/ - też trail, bardzo lekkie, w sam raz na lato - wtedy kierowałam się ceną - nie miałam pojęcia na ile starczy mi zapału
na samym początku kupiłam kalenji /chyba kapteren/ - też trail, bardzo lekkie, w sam raz na lato - wtedy kierowałam się ceną - nie miałam pojęcia na ile starczy mi zapału
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Przepraszam, że się wtrącę... Kaptereny lekkie, na lato (jeśli oczywiście mówisz o modelu 50)?
Jejku, jak często na temat jednego przedmiotu można mieć zupełnie odmienne zdanie
Jejku, jak często na temat jednego przedmiotu można mieć zupełnie odmienne zdanie
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
nie pamiętam czy to kaptereny; może inny model - cholewka była bardzo bardzo przewiewna; dlatego napisałam, że na lato w sam raz; wiadomo, że wszystkie terenowe są masywniejsze od asfaltówek - ale ja głównie po lesie biegałam, więc takie wybierałam
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
No ja właśnie mam trailówki asicsa i teraz szukam czegoś na asfalt, ale wybór jest taki, że głowa mnie rozbolała już
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
No to chyba jednak o innych KApterenach mówimy. Ja biegam teraz w 50 bo poszedłem po kosztach. Tak samo zresztą kupując Ekideny 50 (ale Ekideny są cudne!).
Kaptereny to nie są złe buty ale ciężkie jak cholera do tego mają dość grubą cholewkę. O ile ciężar jest wadą, która będzie mi przeszkadzać o każdej porze roku o tyle cholewka w okresie zimowym sprawdza się nieźle. Natomiast nie wyobrażam sobie biegania w tych butach latem W tej chwili jestem na etapie szukania jakiejś trailówki na lato właśnie, przede wszystkim musi być lekka i przewiewna.
Kapteren 50 w wersji damskiej 2013 http://www.decathlon.pl/kapteren-50-f-c ... 38084.html
to te?
Kaptereny to nie są złe buty ale ciężkie jak cholera do tego mają dość grubą cholewkę. O ile ciężar jest wadą, która będzie mi przeszkadzać o każdej porze roku o tyle cholewka w okresie zimowym sprawdza się nieźle. Natomiast nie wyobrażam sobie biegania w tych butach latem W tej chwili jestem na etapie szukania jakiejś trailówki na lato właśnie, przede wszystkim musi być lekka i przewiewna.
Kapteren 50 w wersji damskiej 2013 http://www.decathlon.pl/kapteren-50-f-c ... 38084.html
to te?
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
a myślałeś o Asics Gel enduro? Ja mam i sobie chwalę, co prawda ja mam wersję dla dzieci( ) ale są naprawdę fajne.Piechu pisze:No to chyba jednak o innych KApterenach mówimy. Ja biegam teraz w 50 bo poszedłem po kosztach. Tak samo zresztą kupując Ekideny 50 (ale Ekideny są cudne!).
to te?
Grim też je ma, i sobie chwali o ile pamietam. Tyle, że on ma już wersję dla dorosłych
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Nie, nie Szukam czegoś bez pierdyliona systemów amortyzacyjnych, nie lubię żelazek
Myślę na NB WT330.
Myślę na NB WT330.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2013, 16:11 przez Piechu, łącznie zmieniany 1 raz.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
raczej takie, od jakiegoś czasu nie widziałam ich w decathlonie:
http://allegro.pl/kalenji-buty-do-biega ... 70173.html
pewnie damskie to nie to samo co męskie - siatka naprawdę taka, że wiatr hula w środku
http://allegro.pl/kalenji-buty-do-biega ... 70173.html
pewnie damskie to nie to samo co męskie - siatka naprawdę taka, że wiatr hula w środku
Ostatnio zmieniony 20 lut 2013, 16:14 przez rubin, łącznie zmieniany 1 raz.
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
rubin link nie hasa