a nie mówiłam, że pusty kalorant

Moderator: infernal
a nie mówiłam, że pusty kalorant
no ciekawe, ciekawe
hehe Arriba, no własnie, nogi mnie dziś nawalają niemiłosiernie, już pisalam Agnieszce, że chyba z niej na mnie przeszłoProvitamina pisze:Widocznie nie do końca, skoro ją nogi bolą![]()
Gdzieś czytałam, ze po alkoholu z opóźnieniem regenerują sie mięśnie...- coś jest na rzeczy
a myślałeś o Asics Gel enduro? Ja mam i sobie chwalę, co prawda ja mam wersję dla dzieci(Piechu pisze:No to chyba jednak o innych KApterenach mówimy. Ja biegam teraz w 50 bo poszedłem po kosztach. Tak samo zresztą kupując Ekideny 50 (ale Ekideny są cudne!).
Kaptereny to nie są złe buty ale ciężkie jak cholera do tego mają dość grubą cholewkę. O ile ciężar jest wadą, która będzie mi przeszkadzać o każdej porze roku o tyle cholewka w okresie zimowym sprawdza się nieźle. Natomiast nie wyobrażam sobie biegania w tych butach latemW tej chwili jestem na etapie szukania jakiejś trailówki na lato właśnie, przede wszystkim musi być lekka i przewiewna.
Kapteren 50 w wersji damskiej 2013 http://www.decathlon.pl/kapteren-50-f-c ... 38084.html
to te?