concordia- komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

a nie mówiłam, że pusty kalorant :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min

Nieprzeczytany post

no ciekawe, ciekawe :usmiech: Szczerze mówiąc nie wiedziałam o tej wodzie- łyk piwa i łyk wody? Nieee :bum:
Ja zazwyczaj wypijam po minimum godzinnym wybieganiu, ale ostatnio mało który trening trwa mniej niż godzinę, więc muszę zmodyfikować zasady :bum: Na pewno minimum dyszka musi być nadeptana :spoko:
Provitamina pisze:Widocznie nie do końca, skoro ją nogi bolą :bum:
Gdzieś czytałam, ze po alkoholu z opóźnieniem regenerują sie mięśnie...- coś jest na rzeczy :)
hehe Arriba, no własnie, nogi mnie dziś nawalają niemiłosiernie, już pisalam Agnieszce, że chyba z niej na mnie przeszło :ojoj:
Zafundowałam im jakąś godzinę temu lodowaty prysznic, może podziękują :usmiech:
A tak serio, to myślę, że mogą być zmeczone bo mam za sobą 2tyg treningów wg nowego planu i przebeig tygodniowy 35kmów, a wcześniej biegałam dużo mniej, w styczniu to w ogóle przez caly miesiąc było niecałe 90 :bleble:
Więc nogi muszą się przyzwyczaić do wzmożonego wysiłku... chyba :usmiech:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:hejhej:
jakoś poszło
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Projekt zakończony powodzeniem :usmiech:
Rubin, w jakich butkach hasasz u siebie po Cz-wie?
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

obecnie asics trail tambora 2 - dobre na łąki ale i na śnieg i błoto, czasem nawet lód; mimo, że mam kolce - jeszcze nie musiałam ich używać
na samym początku kupiłam kalenji /chyba kapteren/ - też trail, bardzo lekkie, w sam raz na lato - wtedy kierowałam się ceną - nie miałam pojęcia na ile starczy mi zapału :)
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przepraszam, że się wtrącę... Kaptereny lekkie, na lato (jeśli oczywiście mówisz o modelu 50)?
Jejku, jak często na temat jednego przedmiotu można mieć zupełnie odmienne zdanie ;)
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie pamiętam czy to kaptereny; może inny model - cholewka była bardzo bardzo przewiewna; dlatego napisałam, że na lato w sam raz; wiadomo, że wszystkie terenowe są masywniejsze od asfaltówek - ale ja głównie po lesie biegałam, więc takie wybierałam :)
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No ja właśnie mam trailówki asicsa i teraz szukam czegoś na asfalt, ale wybór jest taki, że głowa mnie rozbolała już :usmiech:
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to chyba jednak o innych KApterenach mówimy. Ja biegam teraz w 50 bo poszedłem po kosztach. Tak samo zresztą kupując Ekideny 50 (ale Ekideny są cudne!).
Kaptereny to nie są złe buty ale ciężkie jak cholera do tego mają dość grubą cholewkę. O ile ciężar jest wadą, która będzie mi przeszkadzać o każdej porze roku o tyle cholewka w okresie zimowym sprawdza się nieźle. Natomiast nie wyobrażam sobie biegania w tych butach latem :) W tej chwili jestem na etapie szukania jakiejś trailówki na lato właśnie, przede wszystkim musi być lekka i przewiewna.

Kapteren 50 w wersji damskiej 2013 http://www.decathlon.pl/kapteren-50-f-c ... 38084.html
to te?
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piechu pisze:No to chyba jednak o innych KApterenach mówimy. Ja biegam teraz w 50 bo poszedłem po kosztach. Tak samo zresztą kupując Ekideny 50 (ale Ekideny są cudne!).
Kaptereny to nie są złe buty ale ciężkie jak cholera do tego mają dość grubą cholewkę. O ile ciężar jest wadą, która będzie mi przeszkadzać o każdej porze roku o tyle cholewka w okresie zimowym sprawdza się nieźle. Natomiast nie wyobrażam sobie biegania w tych butach latem :) W tej chwili jestem na etapie szukania jakiejś trailówki na lato właśnie, przede wszystkim musi być lekka i przewiewna.

Kapteren 50 w wersji damskiej 2013 http://www.decathlon.pl/kapteren-50-f-c ... 38084.html
to te?
a myślałeś o Asics Gel enduro? Ja mam i sobie chwalę, co prawda ja mam wersję dla dzieci( :hej: ) ale są naprawdę fajne.
Grim też je ma, i sobie chwali o ile pamietam. Tyle, że on ma już wersję dla dorosłych :hahaha:
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie, nie :) Szukam czegoś bez pierdyliona systemów amortyzacyjnych, nie lubię żelazek ;)
Myślę na NB WT330.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2013, 16:11 przez Piechu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

raczej takie, od jakiegoś czasu nie widziałam ich w decathlonie:

http://allegro.pl/kalenji-buty-do-biega ... 70173.html

pewnie damskie to nie to samo co męskie :hahaha: - siatka naprawdę taka, że wiatr hula w środku :)
Ostatnio zmieniony 20 lut 2013, 16:14 przez rubin, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

link nie działa :)
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin link nie hasa
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

teraz już działa; ale te buty to przeszłość :hahaha: ; też coś muszę kupić, nawet ze dwie pary; bo na zawodach nie będę w trailach lecieć przecież :)
ODPOWIEDZ