Ale ten czas leciwypass pisze:To już dwa lata coś tu wygaduję?

Moderator: infernal
Ale ten czas leciwypass pisze:To już dwa lata coś tu wygaduję?
To musisz mieszkać niedaleko?magddi pisze:Potrzebuję jeszcze trochę czasu na przemyślenie ale poważnie myślę nad zapisaniem się na:
1. Bieg na 10 km na Orlen Warsaw Marathon
2. Półmaraton dwóch mostów w Płocku
3. Tumska Dycha w Płocku
Nie wiem jak z Warszawą, ale resztę przetestuję, wiesz bo ja jestem z PłockaAle wiesz, że to trudne trasy?
Do tych podbiegów to już się z miesiąc zabieram, a nad Wisłą mamy taką piękną skarpę w sam raz do ćwiczeń.Wiesz, że niedługo będę Cię męczył o podbiegi?
Nie biegaj po mieście tylko wałem, będzie miękko na nóżki![]()
Źle mnie pocieszasz, bo wstawać to ja najbardziej nie lubię (zwłaszcza rano)A co do Twojego ostatniego wpisu to, w szkole podstawowej, kiedy siedziałem smutny, podeszła do mnie Pani i powiedziała, "Dzień kończy się tylko po to by jutro wstać na nowo"
Jeszcze nie czasmagddi pisze:
Do tych podbiegów to już się z miesiąc zabieram, a nad Wisłą mamy taką piękną skarpę w sam raz do ćwiczeń.
Ale mi jakoś ciągle nie po drodze![]()
Spokojnie, nigdy mi to nie wychodziłomagddi pisze:Źle mnie pocieszasz, bo wstawać to ja najbardziej nie lubię (zwłaszcza rano)![]()
Może rzeczywiście to ta pogoda, gorzej jak się okaże, że ja tak mam w każdą pogodęWidzę, że wiele osób wpadło dziś w jakiś dołek. Podobno meteopatia to nasz polska "specjalność", a pogoda nas ostatnio nie rozpieszcza. Całe szczęście, że dołki są chwilowe i "po nocy przychodzi dzień". Jutro będzie lepiejPodrawiam.
No to zapraszamy, będzie nas więcejAha o połówce w Płocku tez coś tam myśle, co z tego myślenia wyjdzie
Kod: Zaznacz cały
W ogóle to masz bardzo przyzwoity kilometraż jak na tak niedługi staż. :) Obstawiam, że z dużym prawdopodobieństwem pobiegłabyś teraz tę połówkę znacznie lepiej.
Ech wyniki, naiwnie liczyłam na większy progres.I całkiem niezłe wyniki