A podbiegi na Korfantym będą boleć....i ten pierwszy od Spodka...i ten drugi w końcówce ulicy Korfantego....ale reszta jest właściwie z górki także trzeba myśleć pozytywnie

Powodzenia w niedziele i do zobaczenia na mecie

Moderator: infernal
Ja jeszcze niedawno podobnie biegałamProvitamina pisze:Pozbądź się tej bluzy, bo wystraszysz ...lato
skad ja to znam :uuusmiech:Provitamina pisze:Przy moim 160 cm prawie każdy jest wysoki
No to chyba faktycznie muszę tej bluzy się pozbyć. Tyle że rano trochę jeszcze jest chłodno, coś wykombinuję.rene87 pisze:Ja jeszcze niedawno podobnie biegałamProvitamina pisze:Pozbądź się tej bluzy, bo wystraszysz ...latoMyślę, że jak zamienisz bluze na coś sportowego to i komfort podczas biegu będzie lepszy i co za tym idzie wyniki ! dyche ponizej godziny spokojnie zrobisz - masz swietne warunki !
pozdrawiam![]()
Witaj. Dzięki za linka! Widziałem gdzieś tę trasę ale wczoraj szukałem i nie mogłem znaleźć.maromaroPL pisze:W zeszłym roku były trzy pętle po 1550m i ta piątka wyszła niedomierzona. W tym roku będzie trochę kluczenia po parku, co oznacza bieganie nie tylko po asfalcie. Tak wygląda trasa: http://www.maratonypolskie.pl/dokument/ ... profil.jpg
Miejmy nadzieję, że w tym roku dobrze wymierzyli i faktycznie będzie pełna dyszka.No i w parku raczej nie jest płasko. Zobacz sobie zresztą na profilu.
Dokładnie, żadne podbiegi mi już niestraszne. Szczerze mówiąc najbardziej lubię kończyć podbiegiem (w przeciwieństwie do reklamy z Justyną Kowalczyk). Już wspominałem że jestem stary łazik górski więc lubię takie trasy.mar_jas pisze:Okropna ta trasa.....te podbiegi to małe, jak przezył Kofantego to te w parku to pryszcze a nie podbiegi....ale zawijaniec jest niemiłosierny...bleeeeeeee
mclakiewicz pisze: No to chyba faktycznie muszę tej bluzy się pozbyć. Tyle że rano trochę jeszcze jest chłodno, coś wykombinuję
Dziękihotmas pisze:
Pitolisz po 2 km juz jest gorąco nawet o 5:00, a mieszkam na dalekim Kociewiu
Edit:
Gatuluję debiutu