Adam Klein - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
a w ogóle to mam wrażenie ,ze wpuszczasz mnie w maliny ,bo mnie się wydaje ,ze Ty jednak wszystko świetnie wiesz,a ten eksperyment to Twój blog treningowy.
Biegnę więc jestem lecz nie wiem kim
Biegnę, choć czasem brakuje mi sił ..
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
gram pisze:No i jest jeszcze to trzecie coś o czym na naszym forum raczej się nie rozmawia.
Zrobiłeś mały początek to i ja coś powiem
L-karnityna to jest według mnie to samo co np:kawa plus aspiryna plus tussipect albo biostymina pod skórę O hardkorach nie napiszę bo i tak musiałbyś wywalić.
Dobre.
A blog to też eksperyment.
Ty robisz pompki ? Takie pełne męskie czy damskie?
-
- Zaprawiony W Bojach
Przed udzieleniem odpowiedzi o pompkach zaczęłam się zastanawiać czy to żart ale jednak odpowiem śmiertelnie poważnie:
Pełnych męskich potrafię zrobić pięć .Nie wiem co to damskie pompki .Moje robię opierając dłonie skierowane do wewnątrz na blacie stołu(taka pokojowa łąwa) stopy w takiej odległości aby ciało było wyprostowane w poziomie,uginam ramiona aż dotknę broda blatu stołu,potem prostuję.
A cały Twój eksperyment przypomina mi troszkę szukanie kamienia filozoficznego...
Pełnych męskich potrafię zrobić pięć .Nie wiem co to damskie pompki .Moje robię opierając dłonie skierowane do wewnątrz na blacie stołu(taka pokojowa łąwa) stopy w takiej odległości aby ciało było wyprostowane w poziomie,uginam ramiona aż dotknę broda blatu stołu,potem prostuję.
A cały Twój eksperyment przypomina mi troszkę szukanie kamienia filozoficznego...
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Hmm, a blogi innych nie ?
5 pomek, dziewczyna - to nieźle.
5 pomek, dziewczyna - to nieźle.
-
- Zaprawiony W Bojach
I tu mi się niegrzecznie o nadziei przyplątało,ale lepiej może lepiej sprawę Sokrates załatwi:"scio me nihil scire"
-
- Zaprawiony W Bojach
mogę prosić o tłumaczenie: będę miał jedną maksymę wiecejgram pisze:I tu mi się niegrzecznie o nadziei przyplątało,ale lepiej może lepiej sprawę Sokrates załatwi:"scio me nihil scire"
-
- Zaprawiony W Bojach
Wojtek nie kpij to było wiem,ze nic nie wiem ale znam jeszcze bardziej przydatną i optymistyczna"per aspera at astra"-przez cierpienie do gwiazd.Nie sprawdziłam może coś nie tak z pisownią
-
- Zaprawiony W Bojach
ale z googlami sobie radzisz ?No jakby nie to Bułhakow się kłania tym razem po polsku(chyba jakoś tak to było) "Niech pani się nigdy niczego nie boi Małgorzato-To rozsądne".Wojtuś nie śmiećmy Adamowi bo nas wykopie.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Nie, no spoko.
-
- Zaprawiony W Bojach
Blog Adama dotyka jednego z problemów z którymi sam się borykam: godzenia się z własną niedoskonałością, tym że się starzeję, że komórki tłuszczowe coraz bardziej mnie lubią i z czasem będę biegał coraz wolniej. W umieranie życie: godząc się na młodość musimy liczyć się z perspektywą starości. Irlandczycy dzielą życie na cztery części: dwadzieścia lat dorastania, dwadzieścia lat w kwiecie, dwadzieścia lat przystawania, dwadzieścia lat opadania.
-
- Zaprawiony W Bojach
wojtek ja tez próbuję oszukać metrykę(w moim mniemaniu sprytnie) więc zamiast biegać na botox i odsysanie tłuszczu biegam po parku w adidasach.,
Staram się tego nie robić bo niektórzy tego nie lubia ale znów mnie pokorciło:
"No dobrze...Jak zmusiłeś ten dywan do latania?Naprawdę odwrotnie wypełnia polecenia?
-Nie .Po prostu uwzględniłem pewne zasadnicze szczegóły układu powierzchniowego i przestrzennego.
Chyba nie rozumiem-przyznała.
-Mam to wytłumaczyć w niemagicznym języku?
-Tak.
Położyłaś go na podłodze dnem do góry.
Terry Pratchett"Czarodzicielstwo"
hi hi jakaś metoda to jest.
Staram się tego nie robić bo niektórzy tego nie lubia ale znów mnie pokorciło:
"No dobrze...Jak zmusiłeś ten dywan do latania?Naprawdę odwrotnie wypełnia polecenia?
-Nie .Po prostu uwzględniłem pewne zasadnicze szczegóły układu powierzchniowego i przestrzennego.
Chyba nie rozumiem-przyznała.
-Mam to wytłumaczyć w niemagicznym języku?
-Tak.
Położyłaś go na podłodze dnem do góry.
Terry Pratchett"Czarodzicielstwo"
hi hi jakaś metoda to jest.
-
- Zaprawiony W Bojach
Moim zdaniem nie oszukujesz metryki. Botoks jest oszustwem. Bieganie, szukanie radości z życia nie.
Trudno jest się pogodzić że jesteśmy ograniczeni. Nauczyłem się od kilku ludzi że żyć trzeba tak jak by każdy dzień miał być ostatnim: jak najlepiej, jak najpełniej, uczciwie i radośnie aż do bólu.
Sam się nie mogę pogodzić, ale i nie kantuję.
Poza tym może tylko widzę swoje problemy w blogu Adama?
Trudno jest się pogodzić że jesteśmy ograniczeni. Nauczyłem się od kilku ludzi że żyć trzeba tak jak by każdy dzień miał być ostatnim: jak najlepiej, jak najpełniej, uczciwie i radośnie aż do bólu.
Sam się nie mogę pogodzić, ale i nie kantuję.
Poza tym może tylko widzę swoje problemy w blogu Adama?
-
- Zaprawiony W Bojach
Wojtek ,ja tez widzę swoje ale byłam w tym delikatniejsz w końcu ,zem kobieta.
Ale masz rację właśnie tak trzymajmy "żyć trzeba tak jak by każdy dzień miał być ostatnim:"Bo nawet latający dywan poleci dnem do góry jeśli się uprzesz,tylko musisz mu wydać odpowiednie polecenie.
Adam słowo honoru to jakaś telepatia,wczoraj nie mogłam wiedzieć o tym ryżu a właśnie taki ugotowałam rodzince na dzisiejszy obiadek.Tylko zamiast chili było curry a zamiast marchewki-groszek.No i dołożyłam im troszkę kiełbaski bo mięsożerne toto.sobie odłożyłam bez.
Ale masz rację właśnie tak trzymajmy "żyć trzeba tak jak by każdy dzień miał być ostatnim:"Bo nawet latający dywan poleci dnem do góry jeśli się uprzesz,tylko musisz mu wydać odpowiednie polecenie.
Adam słowo honoru to jakaś telepatia,wczoraj nie mogłam wiedzieć o tym ryżu a właśnie taki ugotowałam rodzince na dzisiejszy obiadek.Tylko zamiast chili było curry a zamiast marchewki-groszek.No i dołożyłam im troszkę kiełbaski bo mięsożerne toto.sobie odłożyłam bez.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Tak, Wojtek, dobre problemy widzisz. Ale tak je trochę zawoalowuję.