Moderator: infernal
Przecież napisałem,że interesuje mnie czas poniżej 1:30 a nie 1:25.panucci10 pisze:a co Cie interesujeKrzychu M pisze:Czas powyżej 1:30 mnie nie interesuję,więc zaczynam minimum po 4:15 a jak nie
wytrzymam to schodzę z trasy.
Szkoda kolan i zdrowia.? 1:25?
nie bądź dupa jak na tesco! pobiegnij do końca na ile Cie bedzie stać a nie jakieś schodzenie z trasy
! nie zgadzam się
!
dla mnie kazde zejscie z trasy z powodu takiego że nie zrobie życiówki jest bez sensu, ale to jest moje zdanie na ten temat. jeśli czułbym że nic z tego nie wyjdzie to poprostu lece na tyle ile mnie w danym dniu stać, albo zmieniam koncepcje na zwykły trening...Krzychu M pisze:P.S co do Tesco to nie żałuję i zrobiłbym tak drugi raz.W końcu życiówka zrobiona w Lublinie,więc nie taka dupa
ze mnie.![]()
nie wiem czy w ogóle pobiegne sylwestrowy, jesli jednak bym pobiegł to już z trenigu i na zmeczeniu, po za tym kazdą życiówke masz lepszą i jesteś lepszy wiec ścigać z Tobą się nie zamierzamKrzychu M pisze: Pokaż na Sylwestrowym ile jesteś wstanie pobiec szybciej dyche niż na swoich treningo-testach.
noo, jeszcze tylko go zrealizować i bedzie czadowososik pisze:Podoba mi się plan![]()
taaa, jasne a potem mi odejdzieszsosik pisze:Postaram się jak najdłużej Ciebie trzymać.
ja jeszcze nie przeanalizowałem w ogóle trasysosik pisze:Myślę, że kluczowy będzie podbieg z Bulwarów na Rynek od ok 13 do 15 km.
łatwiej napisać aniżeli wykonaćKrzychu M pisze:Powinniście razem biec,kontrolować tempo i dawać zmiany wiatrowe(oby nie wiało).
A ostatnie 2km to już petarda.Ciekawi mnie przebieg waszej rywalizacji.
To,że złamiecie 1:28 jestem prawie pewien.![]()
dzieki! oby była do ostatnich metrów!Krzychu M pisze:Niech moc będzie z Wami!
hmm czyli 10-15 bedzie zatem kluczowe?!sosik pisze:Co do trasy to 0-5 w dół, 5-10 płasko, 10-15 w górę, 15-meta - raczej w dół. To tak z grubsza.
nie przesadzaj ! Ta szybkość już dawno za mną, poza tym krucho z wytrzymałością! I to raczej ja bede się wlókł za Tobą!sosik pisze:Krzychu - jeśli mam z Wojtkiem wygrać ( zakładając, że wytrzymam Jego tempo ), to moja szansa jest tylko w długim finiszu - czyli np ostatnie 5 km po 4'00" - 4'05". Im bliżej mety tym Wojtek ze swoją prędkością ma większe szanse.
Oczywiście, że będziemy trzymać kciuki i kibicować (rozparci w fotelach, przy piwku lub kawce).panucci10 pisze:...mile widzine trzymanie kciuków dzieki!
na samą myśl o tym piwku po biegu to bede biegł szybciejwigi pisze:Oczywiście, że będziemy trzymać kciuki i kibicować (rozparci w fotelach, przy piwku lub kawce).![]()
kurcze, czyli bede musiał biec równo i nie zapomnieć chipawigi pisze:Dobrze, że datasport robi wam pomiar, będą wyniki na żywo co 5 km - http://www.online.datasport.pl/results1332/