Makar - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:38
Życiówka w maratonie: 3:25:27

Nieprzeczytany post

Makar dobrze było, gratuluje i będę obserwował dalsze postępy. Pozdrawiam
Kiprun
Awatar użytkownika
makar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 4:38:26

Nieprzeczytany post

bleez pisze:Makar dobrze było, gratuluje i będę obserwował dalsze postępy. Pozdrawiam
Dzięki Bleez. Takie słowa z Twoich ust to super nagroda. I daje kopa, żeby pracować i realizować plan. Daleko mi do takich zawodników, jak Ty, ale tanio skóry nie sprzedam i postaram się osiągnąć nowy cel ( patrz: nowy tytuł bloga). Jeszcze raz dzięki!!!
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Ładnie dbasz o psinkę:) Mi ostatnio Ukochany wypomniał, że zaniedbuję naszą :/ Niestety, nie mogłam wdać się tu w żadną sprzeczkę, bo trzeba przyznać, że On akurat się psem zajmuje porządnie i sumiennie jak mało kto...
Miłego wieczoru!
Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja oczywiście gratuluję wyniku - najważniejsze, że kolano nie dokuczało. Oby już więcej nie dawało o sobie znać. Pozdrawiam!
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

makar pisze:
bleez pisze:Makar dobrze było, gratuluje i będę obserwował dalsze postępy. Pozdrawiam
Dzięki Bleez. Takie słowa z Twoich ust to super nagroda. I daje kopa, żeby pracować i realizować plan. Daleko mi do takich zawodników, jak Ty, ale tanio skóry nie sprzedam i postaram się osiągnąć nowy cel ( patrz: nowy tytuł bloga). Jeszcze raz dzięki!!!
Makar lubię takie ambitne podejście do sprawy...

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
makar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kubako83 pisze:Ja oczywiście gratuluję wyniku - najważniejsze, że kolano nie dokuczało. Oby już więcej nie dawało o sobie znać. Pozdrawiam!
Dzięki wielkie, Kuba! Kolano dalej jakby nigdy nic. Nawet śladu zakwasów, więc wniosek z tego jeden: układ ruchu w miarę sprawny, ogranicza mnie jedynie wydolność serca i płuc i nad tym będę teraz najwięcej pracować. Pozdrawiam serdecznie.
bleez pisze:
makar pisze:
Makar lubię takie ambitne podejście do sprawy...

Pozdrawiam
Ambicji to mi nie brakuje :echech: Gorzej z wydolnością, ale już szukam sposobu żeby ją poprawić. W razie czego chyba mogę Cię prosić o wskazówki? :hejhej:
pardita pisze:Ładnie dbasz o psinkę:) Mi ostatnio Ukochany wypomniał, że zaniedbuję naszą :/ Niestety, nie mogłam wdać się tu w żadną sprzeczkę, bo trzeba przyznać, że On akurat się psem zajmuje porządnie i sumiennie jak mało kto...
Miłego wieczoru!
Lubię biegać z moją psinką z kilku powodów. Po pierwsze czuję się bezpieczniej ( jest dość duża i odstrasza potencjalnych amatorów zaczepek). Po drugie głupio mi ją zostawiać jak widzę jej ogromną radość, gdy wychodzę z pokoju w stroju do biegania ( bezbłędnie wyczuwa, kiedy idę biegać) No i po trzecie oglądanie tego, co wyprawia ze szczęścia na takim spacerze - bezcenne. Niestety nie na wszystkie treningi mogę ją zabrać. Długie wybiegania to już za dużo dla niej - ma 11 lat i potem cały dzień leży jak nieżywa. Z kolei na treningach wymagających skupienia wolę być sama, zrealizować plan, a nie uważać na to, co Saba wyprawia. Tym niemniej w tygodniu staram się chociaż 1-2 razy zabrać ją do lasu, gdy trening jest lekki i niedługi. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Alexia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratulacje!

Wierzę w Ciebie i w to, że złamiesz te dwie godziny. Trzymam kciuki :).
"Ja biegnę beztrosko, bieg biorę za żart
Lecz ci co żartują zostają gdzieś w tyle."

Blog treningowy

Obrazek
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No nie mogę napisać inaczej - dałaś czadu! Gratuluję. I trzymam kciuki za następny cel, mnie również kusi podobny, ale to jeszcze nie ma majową połówkę.
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

makar pisze:
Ambicji to mi nie brakuje :echech: Gorzej z wydolnością, ale już szukam sposobu żeby ją poprawić. W razie czego chyba mogę Cię prosić o wskazówki? :hejhej:
Maker pewnie, że możesz tylko ja chyba kiepskim doradcą jestem....

Pozdro
Awatar użytkownika
makar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Alexia pisze:Gratulacje!

Wierzę w Ciebie i w to, że złamiesz te dwie godziny. Trzymam kciuki :).
Dzięki Olu! Z Twoim wsparciem na pewno się uda.
strasb pisze:No nie mogę napisać inaczej - dałaś czadu! Gratuluję. I trzymam kciuki za następny cel, mnie również kusi podobny, ale to jeszcze nie ma majową połówkę.
Wielkie dzięki! W tym tygodniu jeszcze trochę odpuszczam, ale od poniedziałku ostro biorę się do pracy. Jeśli uda mi się zrealizować założony plan powinno się uda.

Bleez, niską samooceną się nie wykręcisz..... I tak będę Cię pytać w razie wątpliwości, czy czegoś nie knocę :spoko: Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
hankaskakanka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 48:56
Życiówka w maratonie: 4:02

Nieprzeczytany post

Uśmiechnęłam się przy czytaniu o grze w piłkę z Jaśkiem. Super :taktak:
Awatar użytkownika
Alexia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziś jak jeździłam na rolkach, to kolega zachwycał się grającymi w piłkę kobietami. Ciebie też by docenił :).

A swoją drogą, to fajnie robić coś takiego z własnymi dziećmi. Zagrać w piłkę, pobiegać, pojeździć na rolkach, czy rowerze - te rzeczy szalenie cieszą nas rodziców i chyba nasze pociechy też :).
"Ja biegnę beztrosko, bieg biorę za żart
Lecz ci co żartują zostają gdzieś w tyle."

Blog treningowy

Obrazek
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

makar pisze: Bleez, niską samooceną się nie wykręcisz..... I tak będę Cię pytać w razie wątpliwości, czy czegoś nie knocę :spoko: Pozdrawiam.
Pomogę jak mogę....
A swoją drogą, to fajnie robić coś takiego z własnymi dziećmi. Zagrać w piłkę, pobiegać, pojeździć na rolkach, czy rowerze - te rzeczy szalenie cieszą nas rodziców i chyba nasze pociechy też
Pewnie, że fajnie... Też mam kupę frajdy, jak zaczynam ćwiczyć w domu a moja mała pociecha rozkłada się koło mnie i zaczyna mnie naśladować. Tylko ona jest taka mała spryciara i zaczyna mnie powoli w tym wszystkim przedrzeźniać...
Awatar użytkownika
giz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja też chciałam pogratulować tej nowej życiówki! To musi być wspaniałe uczucie, zwłaszcza w kontekście nastrojów sprzed startu... :usmiech:
Awatar użytkownika
makar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Haniu, Olu i Bleez - pewnie, że fajnie jest zrobić coś ze swoimi dziećmi, a jak jeszcze ma to związek ze sportem, to szczególnie. Jaśku niestety biegać niezbyt lubi, ale kocha piłkę nożną. Nie ma wyjścia, jeśli chcę trochę się z nim poruszać, muszę robić za bramkarza. Z niecierpliwością czekam na lepszą pogodę, bo może da się namówić na rower od czasu do czasu.

Giz - bardzo dziękuję za gratulacje. Rzeczywiście nastrój przed zawodami był nieszczególny. Na przygotowanie miałam raptem 3 tygodnie, byłam świeżo po odpoczynku od biegania z powodu kontuzji kolana i ciągle się bałam, że zawody ostatecznie doprowadzą je do ruiny. Na szczęście nic takiego się nie stało. Kolano ma się dobrze i oby tak dalej. Mogę w końcu zacząć porządnie trenować.

Pozdrawiam wszystkich słonecznie.
ODPOWIEDZ