Moderator: infernal
Piechu pisze:Eeee... to Twoje wysokie tętno to jakaś ściemaNie wyglądasz na umierającego a wręcz przeciwnie - jak byś pytał "To co, pykniem jeszcze jedno mała?"
![]()
LINK
Prawda? Czysta radocha z nich bijerubin pisze: jestem przekonana, że nie; nastrajają bardzo optymistycznie :uuusmiech:
Piechu kastety nie świecą, nie grają, nie świecą i nie grają...to na pewno nie jest kastet. Paweł takich gajetów nie uważaPiechu pisze:To Ty chyba nigdy stanu agonalnego nie widziałeś, nawet lekkiego![]()
P.S. Przypomnij mi proszę ile kosztuje przyjemność uściśnięcia dłoni dr Marszałka? :>
P.S.S. Co Ty tam na paluchach prawej dłoni masz? Kastet?
Jestes pewna?orba pisze:Piechu kastety nie świecą, nie grają, nie świecą i nie grają...to na pewno nie jest kastet. Paweł takich gajetów nie uważa![]()
Równa stówa trzydzieściPiechu pisze:Przypomnij mi proszę ile kosztuje przyjemność uściśnięcia dłoni dr Marszałka? :>
Kastet przydałby się na pierwszych metrach startowych, żeby sobie nieco miejsca wyrobićPiechu pisze:P.S.S. Co Ty tam na paluchach prawej dłoni masz? Kastet?
Tiaaa, o czym to my tu ten tego, rozmawialiśmy??orba pisze: Ja Cię Pawle widziałam w fazie bardziej agonalnej, także się tutaj nie rozczulaj nad sobą
Full wypas...idealna do endoPiechu pisze:wersja grająco-świecąca