Dżizzzus ile ty możesz zjeść na śniadanie ?!Były: Rano bułki z pasztetem+herbata, szarlotka+herbata, kawa rozpuszczalna, bułki z dżemem+herbata, 2 salaterki sałatki warzywnej+2kromki+herbata
(4 herbaty + kawa

Moderator: infernal
Dżizzzus ile ty możesz zjeść na śniadanie ?!Były: Rano bułki z pasztetem+herbata, szarlotka+herbata, kawa rozpuszczalna, bułki z dżemem+herbata, 2 salaterki sałatki warzywnej+2kromki+herbata
Było nie gryźć medalu do zdjęcia! A nawiązując do wyniku tego biegu na 10 km, to widzę, że jeszcze mam trochę zapasu :PPS2. ułamałem dziś zęba.. qrwwwww... już umówiony na sedoanalgezje... i to niefartownie jedynke... jeszcze siedzi ale już niedługo... niefajnie.. boje sie jeść cokolwiek... od wczoraj mam pecha....
Tylko troszeczke... zobaczysz jak mi odśnieżą trase przed zawodamiPATATAJEC pisze:Było nie gryźć medalu do zdjęcia! A nawiązując do wyniku tego biegu na 10 km, to widzę, że jeszcze mam trochę zapasu :PPS2. ułamałem dziś zęba.. qrwwwww... już umówiony na sedoanalgezje... i to niefartownie jedynke... jeszcze siedzi ale już niedługo... niefajnie.. boje sie jeść cokolwiek... od wczoraj mam pecha....
Strasznie przepraszam, ale raz to Cię widziałam jak biegłeś i nawet pomachałam, ale nie odwzajemniłeś. A i wcześniej i później byłam zaaferowana własnymi dziećmi (by ich nie zgubić) i pogaduszki nie wchodziły raczej w grę.Raul7 pisze:A Ty mnie widziałaś??
to czemu nie podbiłaś na pogadanke??
SpracyzujMaurice pisze:tak spojrzałem na twoj profil na run-log.com i zwrocilem uwage na dysproporcje miedzy rekordem na 5 i 10km
to jest przepasc, jak na moj gust brakuje ci treningow progowych rozwijajacych wytrzymalosc
powodzenia
Uwierz mi że ja też w to nie wierze...Maurice pisze:nie wierzę że z takim stażem jaki masz potrzebujesz wykładu na temat tempa progowego, ale może rzeczywiście biegasz "ot tak - bez pomysłu na konkretny plan treningowy"
trening progowy TEMPO RUN (tempówki) - na progu mleczanowym
nie wiem jak w innych szkołach, ale u Danielsa jest to dość istotny bodziec treningowy służący podniesieniu wytrzymałości
jest to bieg ciągły o stałej prędkości (szybciej niż tempo maratońskie i wolniej od startowego na 10km)
Daniels precyzuje prędkości w oparciu o tabele VDOT (związany z wydolnością tlenową)
pzdr
Alexia pisze:No popatrz, ja też dziś byłam u fryzjera. Tylko do głowy mi nie przyszło, by zważyć to co zostało na podłodze. Może też jestem lżejsza? Tymbardziej, że i włosy nieco dłuższe miałam.