a 1000m 3,18min z chęcią bym np na 3,09 dźwignął

Moderator: infernal
zrób zrób, aż się zdziwisz co w Twoich kulasach drzemiemariuszbugajniak pisze:z ciekawości muszę zrobić 200 i 400 na maxa i zobaczyć jak to wyjdzie, ale raczej Twoje nie są w zasięgu
a 1000m 3,18min z chęcią bym np na 3,09 dźwignął
wszystko od 100m do 2km robie nie na gps tylko na odmierzonej trasie w lesie która jest poznaczona co 100m, w zależności o której sie wyjdzie pobiegać to albo jest pełne słońce albo cień albo pół na półMikeWeidenbaum pisze:Te setki na jakimś odmierzonym odcinku, czy na GPSa? Bo jeśli ta druga opcja to błąd pomiarowy może być stosunkowo duży na takich krótkich odcinkach, szczególnie jak piszesz że to był las. Przekłamania mogą być w obie strony, więc nie ma co się zbytnio tymi czasami sugerować i przejmować, że było sekundę za szybko czy za wolno.
ooo czyli bedzieszmariuszbugajniak pisze:Nie zaczynajcie beze mnie! Postaram się być wcześniej
nie bądź taki skromny! poza tym my jutro o ranku <naszym> bedziemy walczyć też ze słońcem i 25st a Ty o swoim poranku masz jeszcze ciemnososik pisze:Trzymam kciuki za super czasy. Ja może w sobotę spróbuję na AWF powalczyć z waszymi wynikami.
Zdążymy się ugotować....tartan rozgrzewa się masakrycznie.sosik pisze:E tam przy waszych tempach to te 3:10-20 dacie radę i nawet się nie zdążycie spocić
yhy, raz już tak biegłem, to złapać oddechu nie mogłem przez 5min a potem z 1h normował mi się oddechKrzychu M pisze:Zdążymy się ugotować....tartan rozgrzewa się masakrycznie.sosik pisze:E tam przy waszych tempach to te 3:10-20 dacie radę i nawet się nie zdążycie spocić
Rozgrzewkę zrobi się w P.Lotników w cieniu.
Taktyka jest prosta....przeżyć i być wstanie dojechać do pracy.
Kwestia tylko żebyście się nie zgrzali przed biegiem, więc rozgrzewkę zróbcie gdzieś w cieniu.Rolli pisze:Do 1500m nie przeszkadza nawet 34° ani parowa. 3000 to już trochę krytyczniej. Ale dla znoszących dobrze upały tez na 3000 nie powinno być problemow. (...) na 200-1500m-Testy potrzebujesz opały. Wtedy mięśnie i ścięgna są bardzo dobrze rozgrzane i denne... biegniesz dużo ekonomiczniej na dużej impludzie ruchu.